Vi spiller Pink Cup på tirsdag d. 17. juli 2018

Vi spiller om masser af præmier og bliver en del af en landsdækkende oplevelse.

De tilmeldte spillere deles i to lige stor rækker, efter det aktuelle handicap.
Den officielle handicapgrænse er 46. I vores lokale turnering kan I alle deltage, men kun spillere med handicap 46 eller derunder, kan gå videre til landsfinalen.

Der vil være præmier for de bedste placeringer i hver række, puttekonkurrencen, længste drive på hul 8 og nærmest flaget på hul 17 plus diverse klappepræmier.

Spilledagen den 17. juli indgår i vores løbende turnering, for både PINK CUP-deltagere og andre – vi spiller stableford iflg. match-programmet. Dagens resultat og scorekort anvendes samtidig i Pink Cup. Der udfyldes altså et samlet scorekort, hvor de tilmeldte både påfører A-B-C-D og 9-hullers, som vi plejer, og der skrives Pink Cup. Ønsker 9-hullersspillere at spille pink Cup, er de nødt til at spille 18 huller.

Deltagere i Pink Cup bedes tælle deres puts i kolonnen til højre for deres slag/stableford-point. Dagens markør er samtidig markør i puttekonkurrencen.

OBS: Da det ikke er helt naturligt at koble en puttekonkurrence til en stableford-turnering, gælder nedenstående regler for dagens puttekonkurrence: Har du brugt dine slag før 50-meter mærket, samler du bolden op og går frem til 50-meter mærket. Herfra spiller du bolden ind på green og putter bolden i hul. Har du brugt dine slag mellem 50-meter mærket og green eller har du slået for langt, spiller du ind på green og putter bolden i hul. Lander du på green i dit sidste slag, eller når du har du flere slag tilbage, spiller du færdig. På scorekortet anføres samlet antal slag og puts, samt eventuelle point.
Der er præmieuddeling i forbindelse med vores grillaften 24. juli 2017.

Med venlig hilsen
Tirdagsdame-udvalget

———————————————————-

Tirsdagsdamer

Dameklubben er en ”klub i klubben”. Formålet er at spille golfmatcher under hyggeligt samvær.

Alle damer i Hillerød Golf Klub, som har et anerkendt handicap, kan blive medlem af dameklubben. Da vi spiller matcher og tællende runder, skal du kunne fungere som markør for en af dine medspillere. Vi har match eller andre aktiviteter hver tirsdag. Gennem sæsonen har vi en løbende turnering, og vi udfordres i forskellige matchformer. Matchprogrammet hænges op i omklædningsrummet, kan ses på Tirsdagsdamernes hjemme­side og bliver udsendt på mail til de tilmeldte.

Vi spiller i 5 rækker, A-B-C-D- samt 9-hullers-række. En deltager spiller i samme række hele sæsonen.  Der spilles fra rødt tee-sted. Turneringer hos tirsdagsdamer afgøres ved pointlighed som hovedregel med laveste handicap.

Alle scores registreres i golfbox, og man handicapreguleres. Uanset ændring af handicap, forbliver man i den række, man er sat i fra starten af sæsonen.

www.golfbox.dk eller touchscreenen i klubben kan du reser­vere en tid op til 10 dage før spilledagen. Evt. ledige tider frigives 3 dage før.

Vores formøde bliver TIRSDAG d. 3. april, kl. 18.30 i golf­klubbens restaurant, hvor vi vil fremlægge matchprogram­met for den kommende golfsæson.

Tilmelding til formødet sker alene ved indbetaling af 200 kr. på kontonr. 5063-1179442, senest d. 27. marts 2018.

Hjemmeside: www.hillerodgolf.dk. Tirsdagsdamerne finder du sådan: www.hillerodgolf.dk → info → tirs­dags­damer. Her kan du bl.a. se vores informationer og matchprogram. Resultater kan hver uge ses i golfbox under turneringer. Resultaterne kan også ses i kalenderen på klubbens hjemmeside.

Matchfee er kr. 300,00 og betales til reg.nr. 5063/kontonr. 1179442 senest den 5. april 2018.

Dameudvalget er selvsupplerende og består i 2018 af:

Lis Rathsach                        lis@rathsach.com

Dorte Lægteskov                legteskov@post.tele.dk
Bente Mørch                        bente.moerch@gmail.com
Anette Prindahl                   anette@prindahl.dk
Annie Madsen                     annie@blip.dk
Lisbet Pals Svendsen         lisbetpals@mail.dk
Merete Elleboe                    merete.elleboe@gmail.com

 

Tirsdag den 10. april går vi i gang. Fra 25/4 er det tællende runder. Sæsonen slutter den 2. oktober 2018 med middag og præmier.

Vi glæder os til at se rigtig mange damer, nye som gamle.

Tirsdagsdameudvalget