Om Tirsdagsdamerne

Hvem er vi?

Tirsdagsdamerne er en “klub i klubben”. Tirsdagsdamerne er for alle damer i HGK, som har banetilladelse, og vi bestræber os hvert år på at sammensætte et program, der rummer så mange forskellige aktiviteter, at der er noget for enhver smag. Tirsdagsdamerne har en målsætning om, at vores aktiviteter skal være hyggelige, så alle uanset handicap har mulighed for at få en god golfoplevelse hver gang.

Hvordan foregår det?

Deltagerne inddeles i rækker efter handicap. Vi plejer at have fire lige store rækker (A, B, C og D) for 18-hullers spillere og en række for 9-hullers spillere, så også de damer, som stadig er erhvervsaktive og de damer, som synes at 18 huller er i overkanten, kan være med.

Vi spiller mange forskellige turneringsformer, og vi har en løbende turnering, der strækker sig over de fleste af vores spilledatoer hen over sæsonen. Det fremgår af årets matchprogram, hvilke dage der tæller i den løbende turnering. Scores for den løbende turnering registreres i to systemer i alle rækkerne: En pointturnering, hvor de 10 dygtigste eller heldigste spillere på dagen får point, og en eclectic-turneringhvor vi hen over sæsonen registrerer den enkelte spillers bedste score på de enkelte huller. De fleste dage spiller vi stableford, men et par gange i løbet af sæsonen spiller vi slagspil.

Udover den løbende turnering har vi bl.a. nogle dage med holdspil og nogle dage med andre indlagte konkurrencer, fx længste drive, tættest på flaget eller tættest på hvid streg.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig via GolfBox senest primo april 2024, og her indbetaler du samtidig turneringsfee på 300 kroner, som dækker din deltagelse i hele sæsonen, medmindre der er tale om fx en udflugt eller et andet sær-arrangement, der kræver særskilt betaling. Ved tilmelding vælger du, om du vil spille 18 eller 9 huller. Dette valg gælder for hele sæsonen.

Hvem kan jeg spille med?

De Tirsdagsdamer, der har været med tidligere, har formentlig allerede en del kontakter blandt medlemmerne, som de gerne spiller med.
For nye Tirsdagsdamer har vi en ’buddy-ordning’, så I trygt kan komme ud og spille nogle hyggelige runder og der igennem lære de andre medlemmer at kende.
Rent praktisk vælger man et tidspunkt, der passer ind i ens program på en tirsdag, og så kan man enten ’skrive sig på’ hos andre, eller man kan skrive sig ind på en tom tid, hvor andre så skriver sig på.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte et af medlemmerne af Tirsdagsdameudvalget – vi hjælper gerne, og du kan skrive til os på tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com

Vi glæder os til at se dig hos Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdame udvalget

Formand
Lisbet Pals Svendsen

Kasserer
Lis Brammer

Medlem
Merete Elleboe

Hjemmesideansvarlig
Tina Machalet

Medlem
Pia Svare