Om Tirsdagsdamerne

Hvem er vi?

Tirsdagsdamerne er en “klub i klubben”. Tirsdagsdamerne er for alle damer i HGK, som har banetilladelse, og vi bestræber os hvert år på at sammensætte et program, der rummer så mange forskellige aktiviteter, at der er noget for enhver smag. Tirsdagsdamerne har en målsætning om, at vores aktiviteter skal være hyggelige, så alle uanset handicap har mulighed for at få en god golfoplevelse hver gang.

Hvordan foregår det?

Deltagerne inddeles i rækker efter handicap. Vi plejer at have fire lige store rækker (A, B, C og D) for 18-hullers spillere og en række for 9-hullers spillere, så også de damer, som stadig er erhvervsaktive og de damer, som synes at 18 huller er i overkanten, kan være med. Desuden har vi i år på forsøgsbasis et tilbud til de “jobramte” damer, som gerne vil være med.

Vi spiller mange forskellige turneringsformer, og vi har en løbende turnering, der strækker sig over de fleste af vores spilledatoer hen over sæsonen. Det fremgår af årets matchprogram, hvilke dage der tæller i den løbende turnering. Scores for den løbende turnering registreres i to systemer i alle rækkerne: En pointturnering, hvor de 10 dygtigste eller heldigste spillere på dagen får point, og en eclectic-turneringhvor vi hen over sæsonen registrerer den enkelte spillers bedste score på de enkelte huller. De fleste dage spiller vi stableford, men et par gange i løbet af sæsonen spiller rækkerne A, B, C og “Job” slagspil.

Udover den løbende turnering har vi bl.a. nogle dage med holdspil og nogle dage med andreindlagte konkurrencer, fx længste drive, tættest på flaget eller tættest på hvid streg.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig via GolfBox senest 9. april 2021, og her indbetaler du turneringsfee på 300 kroner, som dækker din deltagelse i hele sæsonen, medmindre der er tale om fx en udflugt eller et andet særarrangement, der kræver særskilt betaling. Her vælger du samtidig, om du vil spille 18 eller 9 huller, eller om du vil tilmelde dig “Job-rækken” – dette valg gælder for hele sæsonen.

NYT: Særligt for ’arbejdsramte’ damer:

For de ’arbejdsramte’ prøver vi i år noget nyt: Vi tilbyder jer, at I kan tilmelde jer 18-hullers turneringen og spille 18 huller i månederne juni, juli og august, hvor det er længe lyst. I for- og efter-sæsonen, dvs. april/maj og september/oktober, hvor lyset ikke er tilstrækkeligt til at spille samtlige 18 huller, har I så mulighed for at spille 12 huller og – med de nye handicapregler – stadig blive handicapreguleret, forudsat at I tilmelder jer en starttid tidligst kl. 17.00.

Hvem kan jeg spille med?

De Tirsdagsdamer, der har været med tidligere, har formentlig allerede en del kontakter blandt medlemmerne, som de gerne spiller med.
For nye Tirsdagsdamer vil vi etablere en ’buddy-ordning’, så I trygt kan komme ud og spille nogle hyggelige runder og der igennem lære de andre medlemmer at kende.
Rent praktisk vælger man et tidspunkt, der passer ind i ens program på en tirsdag, og så kan man enten ’skrive sig på’ hos andre, eller man kan skrive sig ind på en tom tid, hvor andre så skriver sig på.

Yderligere oplysninger

I sæsonen 2021 planlægger Tirsdagsdameudvalget at indføre selvindtastning af scores (det har Onsdagsherrerne gjort i 2020 med stor succes). Dette bliver der informeret nærmere om her!
Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte et af medlemmerne af Tirsdagsdameudvalget – vi hjælper gerne, og du kan skrive til os på tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com

Vi glæder os til at se dig hos Tirsdagsdamerne

Tirsdagsdame udvalget

Formand
Lisbet Pals Svendsen

Næstmand
Annie Madsen

Kasserer
Lis Brammer

Medlem
Merete Elleboe

Medlem
Lena Olesen

Hjemmesideansvarlig
Tina Machalet