Aktuelt

IMG_8305

Afslutningsmiddag den 4. oktober.

48 glade tirsdagsdamer mødte op i restauranten til middag, præmieoverrækkelse og hygge, som afslutning på turnerings-sæsonen. Kortene blev blandet, og alle trak et farvet kort, som indikerede hvilket bord, de skulle sidde ved. Man behøver jo altid sidde sammen med de samme, som man også har spillet med. Lidt forandring fryder og forhåbentlig får man udvidet sit golfnetværk. At dømme ud fra hvordan snakken gik, så var alle vist godt placeret.
Anders havde tryllet i køkkenet og fået kokkereret en dejlig 3 retters menu til os – mums.
Præmier for årets point-turnering, ecletric og ikke mindst Janes match og Tirsdags cuppen blev uddelt.
Jytte Helle havde sørget for lidt stjernestøv til ære for udvalget, hvilket vi var meget glade for.
Udvalget takker for jeres deltagelse i året turnering og arrangementer og håber at se jer alle + lidt flere til næste sæson.
Bedste golfhilsner fra Tirsdagsdame-udvalget

 

Du kan se flere billeder fra aftenen ved tryk her!

Kommende arrangementer

Sæson 2022 er slut og udvalget er i gang med at evaluere sæsonen.
Vi har haft et spørgeskema udsendt til alle medlemmer fra sæson 2022 og takker i den forbindelse for alle de svar vi fik tilbage (68). Det er meget givende for udvalget, så vi ved, hvad vi skal arbejde videre med i planlægningen af sæson 2023. Vi vender tilbage med konklusionerne fra spørgeskemaet i et kommende nyhedsbrev.
Vi har haft mange overvejelser omkring vinterturnering i vinter og er kommet til den beslutning, at vi springer den turnering over i år. Vi vil gerne være med til at skåne vores fine nye bane, men aflysningen skal også ses i lyset af, at der de senere år,  har været meget få tilmeldt i forhold til det arbejde, det er for udvalget at holde turneringen kørende igennem vinteren. Vi vil derfor gerne spare kræfterne til sommersæsonen 2023.
I må alle have en god vinter, jul og nytår. Vi vender tilbage til foråret.
Mange glade golfhilsner fra udvalget


Følgende tiltag fortsætter i de kommende sæsoner.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Birdie-bolde. Vi fortsætter med at præmiere de dygtige eller heldige tirsdagsdamer, som får birdies i deres tirsdagsspil. Lige som sidste år foregår det ved at du efter endt spil, går ind i proshoppen med dit scorekort, hvoraf det fremgår at du har lavet en eller måske endda flere birdies. Medarbejderen i proshoppen vil så udlevere din fortjente birdiebold.

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer