Aktuelt

Indtil vi starter sæsonen op er der rig mulighed for at træne i vores 2 gode, tørre og varme studios eller uden for på driving rangen.

Kristian viser jer gerne, hvordan I kan træne jeres slag eller spille en bane på simulatoren. I kan både spille Hillerøds bane og baner rundt om i verden. Det er temmelig underholdende og meget naturtro. Prøv det 🙂

Kommende arrangementer

Vi skyder snart sæson 2024 i gang. Program for sæsonen bliver offentliggjort medio marts.

Formøde vil blive afholdt den 4. april 2024 kl. 18:30 i restauranten. Tilmelding via Golfbox vil blive åbnet ca. en måned før.


Følgende tiltag fortsætter i de kommende sæsoner.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Birdie-bolde. Vi fortsætter med at præmiere de dygtige eller heldige tirsdagsdamer, som får birdies i deres tirsdagsspil. Lige som sidste år foregår det ved at du efter endt spil, går ind i proshoppen med dit scorekort, hvoraf det fremgår at du har lavet en eller måske endda flere birdies. Medarbejderen i proshoppen vil så udlevere din fortjente birdiebold.

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer