Aktuelt

Afslutningsmiddag m.v.

Sæsonen lakker mod enden og traditionen tro slutter vi sæsonen af med en afslutningsmiddag og præmieoverrækkelse for den løbende turnering, Janes Match og Tirsdags Cup.

Afslutningsmiddagen afholdes den 10. oktober kl. 18:30 i restauranten, hvor Anders tilbereder en dejlig 3-retters middag til os med efterfølgende kaffe/te.

Prisen har nu sneget sig op fra 285 kr. sidste år til 310 kr. i år, men vi håber ikke, det afskrækker jer fra at deltage og gøre denne aften lige så festlig, som den plejer at være.

Tilmelding til afslutningsmiddagen sker via Golfbox.

Mange hilsner
Tirsdagsudvalget

Ny driving range og Trackman.

I har nok alle set vores nye driving range, men har I også alle prøvet Trackman på skærmene? Trackman kan bruges på forskellige måder til at forbedre jeres golfspil eller til at lege på med bl.a. spil på andre baner ude i verden.
For nogen kan det være en stor mundfuld at komme i gang med teknikken på driving rangen, men hold jer ikke tilbage. Lis Brammer har holdt nogle intro-møder, hvor hun har forklaret om Trackman og hjulpet med at komme i gang. Hun og andre fra tirsdagsdame-udvalget kan godt holde flere små  intro-møder, hvis det har interesse. Så kontakt os.
Derudover har vores formand Lisbet Pals Svendsen også lavet en vejledning til hvordan man betjener Trackman, som du kan se her!

God fornøjelse

Kommende arrangementer

Herunder er et uddrag af de førstkommende arrangementer. Hele programmet kan du se under menupunktet Program.

♦ 03.10 Sidste spilledag i den løbende turnering.

♦ 10.10 HOLDKAMP over 10 huller – ”Towligolf” Holdscorekort i Tirsdagsdamernes postkasse ved omklædningsrummet.

♦ 10.10 Afslutningsmiddag kl. 18.30. Tilmelding i GolfBox


Følgende tiltag fortsætter i de kommende sæsoner.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Birdie-bolde. Vi fortsætter med at præmiere de dygtige eller heldige tirsdagsdamer, som får birdies i deres tirsdagsspil. Lige som sidste år foregår det ved at du efter endt spil, går ind i proshoppen med dit scorekort, hvoraf det fremgår at du har lavet en eller måske endda flere birdies. Medarbejderen i proshoppen vil så udlevere din fortjente birdiebold.

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer