Aktuelt

Foråret er så småt på vej!

Nogle forårstegn begynder at vise sig. De små blomster stikker hovederne op af jorden og vi begynder at længes efter at komme ud på golfbanen igen.

Udvalget har lagt sidste hånd på programmet for 2023 og det er netop offentliggjort her på hjemmesiden. Der er ligeledes åbnet for tilmelding i Golfbox.

Vi glæder os til at se tidligere, som nye medlemmer af tirsdagsdamerne.

Mange hilsner fra
Tirsdagsdameudvalget

Kommende arrangementer

Herunder er et uddrag af de førstkommende arrangementer. Hele programmet kan du se under menupunktet Program.

♦ 04.04 Ikke-tællende runde. Usikkerhed om banens tilstand!

♦ 11.04 Ikke-tællende runde. Usikkerhed om banens tilstand!

♦ 11.04 Formøde i restauranten kl. 18:30. Tilmelding i Golfbox senest den 3. april.

♦ 14.04 Seneste dato for tilmelding til sæsonen i Golfbox. Matchfee kr. 300.

♦ 18.04 Første spilledag i den løbende turnering.

♦ 25.04 Holdkamp – Scramble-match step aside over 18 huller. Tilmelding i Golfbox.

♦ 25.04 Regel- og handicapaften med Ole Haag kl. 18:30 i klubhuset. Tilmelding i Golfbox.


Følgende tiltag fortsætter i de kommende sæsoner.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Birdie-bolde. Vi fortsætter med at præmiere de dygtige eller heldige tirsdagsdamer, som får birdies i deres tirsdagsspil. Lige som sidste år foregår det ved at du efter endt spil, går ind i proshoppen med dit scorekort, hvoraf det fremgår at du har lavet en eller måske endda flere birdies. Medarbejderen i proshoppen vil så udlevere din fortjente birdiebold.

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer