Aktuelt

NytaarT


Tirsdagsdame-udvalget ønsker alle Godt Nytår.

Glade golfhilsner fra hele udvalget
Lisbet, Lis, Merete, Lena og Tina

Kommende arrangementer

Vinterbanen er åbnet, men vi har i udvalget besluttet, at vi i år ikke vil oprette en vinterturnering, da vi dels kun kan spille 9 huller og dels synes mange ikke, at det er så attraktivt at skulle spille de første 2 huller på den anden side af jernbanen.

Vi Elsker Golf

Vi har fornøjelsen at kunne fortælle, at Vi Elsker Golf også i 2022 har et antal arrangementer på Rømø, som flere af Tirsdagsdamerne tidligere har deltaget i, og som de var vældig begejstrede for. Derudover kan vi fortælle, at Vi Elsker Golf har et helt særligt tilbud til Hillerød GolfklubsTirsdagsdamer, fordi de er klar over, at mange synes, der er langt til Rømø, når man kommer herfra. Derfor har de i år planlagt et arrangement i perioden 21.-24. august 2022 på Fyn, nærmere betegnet med ophold i dobbeltværelser på Vissenbjerg Storkro og med spil på Langesø Golfklubs bane. Prisen for dette arrangement er lidt højere end prisen for turene til Rømø, nemlig 3.275,00 kr. pr. person eller 6.550,00 kr. pr. 2-personers hold, men konceptet er det samme som turene til Rømø, nemlig tre dages holdspil (fourball/bestball–scramble–greensome), halvpension og underholdning om aftenen. Tilmelding foregår via dette link: 21.-24. august-Vi Elsker Golf på Langesø for 2-personershold. Jo før man tilmelder sig, jo sikrere er man jo på at komme med og samtidig har man så noget morsomt at se frem til hen over den mørke vinter.


I 2022 fortsætter vi med følgende, som blev introduceret i 2021.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer