Aktuelt

IMG_5493


Udflugt til Helsingør Golfklub

Den 14. september mødte 34 tirsdagsdamer op i Helsingør Golfklub til en herlig dag på den fantastisk flotte bane, hvor der efter sigende er 3.853 træer i spil! Det så dog ikke ud til at bringer tirsdagsdamerne ud af kontrol. Der blev hygget og lavet mange flotte scorer og efter den skønne runde i godt vejr, spiste vi frokost på terrassen og der blev delt præmier ud til de heldige og de uheldige og dem midt imellem “par nr. 7” og selvfølgelig også klappepræmier. Det var den helt store gaveregn.
Da Lena havde fødselsdag synes hun, at hun ville give kage til kaffen til alle damerne. Tusinde tak for det – Lena. (Du kan se flere billeder fra udflugten under menupunktet Galleri)

Sommerturneringen er i gang

Turneringen startede for alvor den 20. april med første tællende runde. Hvis vejret denne dag er et tegn på, hvad sæsonen byder på, så kan vi kun være tilfredse. Masser af sol og også fin varme. Det har senere vist sig, at vejret ikke helt ville fortsætte sådan, men det bliver en forrygende sæson med masser af aktiviteter og turneringsformer.

Tirsdagscuppen er sat i gang og resultater heraf kan du se ved tryk på knap herunder.

Række-inddelingen for den løbende turnering kan du ligeledes se ved tryk på knap herunder.

Udvalget glæder sig til at se jer alle.

Kommende arrangementer

Sidste spilledag i den løbende turnering
Dato: 28. september 2021

HOLDKAMP på de første 9 huller – ”Towligolf”
og afslutningsmiddag kl. 18:30. Tilmelding via Golfbox.
Dato: 5. oktoberber 2021

Nyhedsbreve

Som noget nyt vil vi lægge de udsendte nyhedsbreve ud her på hjemmesiden, så du altid kan finde tilbage til dem, hvis der er noget du gerne vil læse igen.

Nyt i 2021

Selvindtastning. Tirsdagsdame udvalget har besluttet, at vi forsøger os med selv-tastning af scores i løbet af sæsonen. Ved sæsonafslutningen kan vi så evaluere, hvad vi synes om det, og om vi skal fortsætte med det. Onsdagsherrerne har brugt metoden i sæsonen 2020 og har været tilfredse med den, så nu vil vi også prøve.
Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

Særligt for “arbejdsramte” damer. For de “arbejdsramte” prøver vi i år noget nyt: Vi tilbyder jer, at I kan tilmelde jer 18-hullers turneringen og spille 18 huller i månederne juni, juli og august, hvor det er længe lyst. I for- og efter-sæsonen, dvs. april/maj og september/oktober, hvor lyset ikke er tilstrækkeligt til at spille samtlige 18 huller, har I så mulighed for at spille 12 huller og – med de nye handicapregler – stadig blive handicapreguleret, forudsat at I tilmelder jer en starttid tidligst kl. 17.00.

“Buddy”-ordning. Vi har også besluttet at lave en “Buddy”-ordning for bl.a. nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består foreløbig af udvalget, men vi vil gerne have flere på listen, som kan hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Ny hjemmeside og mail-adresse. Vi har, som I kan se, fået et nyt layout på Tirsdags Damernes hjemmeside og også oprettet en @-mail adresse: tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com.
Begge dele for at kunne informere mere om hvad Tirsdags Damerne er og hvilke aktiviteter vi har og for, at I har et sted, hvor I kan komme i kontakt med os, hvis vi ikke lige ses på banen.

Glade golfhilsner fra hele udvalget
Annie, Lisbet, Lis B., Tina, Lena og Merete