Aktuelt

Udflugt til Nivå golfklub

32 gæve tirsdagsdamer mødte op i Nivå golfklub på trods af noget udfordrende vejrudsigt. Heldigvis kan man ikke altid stole på vejrudsigterne. Vi fik en skøn dag med en smule blæst men også sol og kun lidt støvregn.
Alle gennemførte de 18 huller med højt humør og nogle overgik med store træskolængder deres handicap. Vinderen lavede hele 43 point – virkelig flot gået og så endda på en fremmed bane.
Efter 5 timer var vi alle tilbage på terrasen foran klubhuset, hvor vi kunne sidde i solen og få tastet vores score, inden vi gik indenfor og fik serveret vores frokost, som bestod af 3 stykker flotte smørebrød.
Pia stod for præmieuddelingen, hvor der var præmier til de 6 første og nr. 12 og 24. Derudover også præmie til den med den bedste samlede score på par 3 hullerne og desuden klappepræmier, så næsten halvdelen af deltagere fik en præmie med hjem.
Et fint arrangement som vi håber endnu flere tirsdagsdamer vil deltage i til næste år.

På billedet ses de glade vindere.

Vi støtter Kræftelsens bekæmpelse

I lighed med tidligere år vil vi også i år støtte Kræftelsens bekæmpelse ved bl.a. at lave Pink Cup den 30. juli.

Kommende arrangementer

Vi er godt igang med sæson. Et udpluk af sæsonens program ses nedenfor. Program for sæsonen er offentliggjort i sin helhed på program-fanen.

♦ 18. juni  – Puttekonkurrence. Tilpassede putteregler anvendes. Alle spiller slagspil. Maximums-score = par + 5. Scorekort: Se 28.05.
♦ 25. juni  – Midsommer Cup. Individulle scores + holdpræmie, hvor de tre bedste scores i bolden tæller. Tilmelding i golfBox. Individuelle + holdscores indtastes via link i Golfbox (2 links). Gunstart kl. 09.00 – fælles frokost.
♦ 02. juli   – Alm. stableford-dag
♦ 09. juli  –  Nærmest hvid streg på hul 2.


Følgende tiltag fortsætter i de kommende sæsoner.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Birdie-bolde. Vi fortsætter med at præmiere de dygtige eller heldige tirsdagsdamer, som får birdies i deres tirsdagsspil. Lige som sidste år foregår det ved at du efter endt spil, går ind i proshoppen med dit scorekort, hvoraf det fremgår at du har lavet en eller måske endda flere birdies. Medarbejderen i proshoppen vil så udlevere din fortjente birdiebold.

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer