Aktuelt

Regel

Regelaften med Ole Haag den 26. april.

Traditionen tro havde tirsdagsdamerne lavet aftale med Ole Haag fra Regeludvalget om at komme og fortælle os om de seneste nye regler/lokalregler og genopfriskning af de “gamle”, som måske kan være lidt svære at huske eller forstå.
Over 25 tirsdagsdamer havde taget imod tilbuddet og det var en spørgelysten forsamling, som Ole måtte stå på mål overfor, men på vanlig vis fik han forklaret os de komplicerede regler, så som E5 omhandlende drop ved mistet bold eller bold out of bounds, som er speciel svær, når der ikke er nogen fairway ud for bolden!
Han gennemgik ligeledes de forskellige situationer, som vi har typisk kommer ud for på vores bane. Alt i alt et godt brush up til start for den nye sæson.

Nyt tiltag omkring birdie-bolde.

Når du har fået en birdie – og vist scorekort og fået din bold i shoppen – kan du tage en af fuglene fra opslagstavlen og hænge den på den opsatte gren i omklædningsrummet.
Skriv gerne dato, hul og navn, hvis du har lyst.
– Så må vi jo finde en særlig farverig fugl til eagles og hole in one 😊

Lene Kamstrup-Larsen er birdie producent og har fået idéen til dette tiltag, som vi i udvalget er meget glade for og selvfølgelig bakker op om. Det bliver så flot en gren, som vil pynte i omklædningsrummet.

Pink Cup

Pink Cup har 20 års jubilæum i år og vi vil derfor forsøge at overgå de indsamlede beløb fra tidligere år. Vi har forskellige tiltag hen over sæsonen, men starter allerede nu med salg af diverse bluser og andre artikler. Overskuddet af salget går ubeskåret til Støt Brysterne.
Du kan se hvad du kan købe ved at trykke her og dermed støtte Kræftens Bekæmpelse i deres vigtige arbejde.

På forhånd tak for støtten!

Kommende arrangementer

Vi er kommet i forårshumør af det fine solskinsvejr og har åbnet for tilmelding til den kommende sæson og til formødet. Tilmeld dig allerede nu via Golfbox.

12. juli. Længste drive på hul 7.

19. juli. Puttekonkurrence. Tilpassede putteregler anvendes. Maximums-score = par+5. Scorekort til Puttekonkurrence kan udskrives herfra.

2. august. Boobs ’n balls (Pink Cup og Slå et slag for kuglerne)

9. august. I dag spilles fra TEE-STED 51. HUSK: ret scorekort til korrekt tee ved indtjekning

16. august. HOLDKAMP. Der spilles med lyserøde bolde og vi har grillaften kl. 18.30 – Tilmelding til grillaften i golfbox senest den 10.8.

23. august. Nærmest flaget i 2.slaget på hul 17
A-, B- og C-rækken spiller slagspil. Maximums-score = par + 5. D-rækken og 9-huller spiller stableford.

30. august. Udflugt til Sorø.

Vi Elsker Golf

Vi har fornøjelsen at kunne fortælle, at Vi Elsker Golf også i 2022 har et antal arrangementer på Rømø, som flere af Tirsdagsdamerne tidligere har deltaget i, og som de var vældig begejstrede for. Derudover kan vi fortælle, at Vi Elsker Golf har et helt særligt tilbud til Hillerød GolfklubsTirsdagsdamer, fordi de er klar over, at mange synes, der er langt til Rømø, når man kommer herfra. Derfor har de i år planlagt et arrangement i perioden 21.-24. august 2022 på Fyn, nærmere betegnet med ophold i dobbeltværelser på Vissenbjerg Storkro og med spil på Langesø Golfklubs bane. Prisen for dette arrangement er lidt højere end prisen for turene til Rømø, nemlig 3.275,00 kr. pr. person eller 6.550,00 kr. pr. 2-personers hold, men konceptet er det samme som turene til Rømø, nemlig tre dages holdspil (fourball/bestball–scramble–greensome), halvpension og underholdning om aftenen. Tilmelding foregår via dette link: 21.-24. august-Vi Elsker Golf på Langesø for 2-personershold. Jo før man tilmelder sig, jo sikrere er man jo på at komme med og samtidig har man så noget morsomt at se frem til hen over den mørke vinter.

Række-inddeling 2022 her.

Tirsdags Cup 2022 her.


I 2022 fortsætter vi med følgende, som blev introduceret i 2021.

Selvindtastning. Udvalget udsender før hver tirsdagsrunde et link til selvindtastning, som skal bruges til indtastning af scores umiddelbart efter runden er spillet og inden kl. 22 på spilledagen. Vejledning i hvordan det foregår, kan I se ved at trykke – her!

“Buddy”-ordning.  “Buddy”-ordningen er fortrinsvis for nye tirsdagsdamer, så alle kan komme ind i vores fællesskab og lære andre tirsdagsdamer at kende. Buddy-listen består af udvalget og andre medlemmer af tirsdagsdamerne, som gerne vil hjælpe nye medlemmer til at føle sig hjemme. Tryk her for at se listen!

Birdie-bolde. Vi fortsætter med at præmiere de dygtige eller heldige tirsdagsdamer, som får birdies i deres tirsdagsspil. Lige som sidste år foregår det ved at du efter endt spil, går ind i proshoppen med dit scorekort, hvoraf det fremgår at du har lavet en eller måske endda flere birdies. Medarbejderen i proshoppen vil så udlevere din fortjente birdiebold.

Mail-adresse til udvalget. Adressen er tirsdagsdamer.hilleroed@gmail.com, og kan benyttes til at stille spørgsmål til udvalget eller komme med gode ideer