Pink Cup/Boobs ‘n Balls

 

I 2021 afvikles Pink Cup også i forbindelse med Hillerød ugen og har ændret navn til Boobs ‘n Balls, da vi slår det sammen med mændenes tilsvarende turnering. Dato kommer, når vi har planlagt for året.

“Kære deltagere

Vi er glade for at så mange har ønsket at være med til Boobs ’n Balls, hvor størstedelen af deltagergebyret går til Kræftens Bekæmpelse (Pink Cup). Vi spiller stableford over 18 huller i to lige store rækker A og B. Disse to rækker er blandede damer og herrer. Vi er dog i den heldige situation, at vi har mulighed for at uddele præmier i hele tre rækker, nemlig dame A, dame B og herrer. Så der er masser at spille om.

I får udleveret scorekort hos starterne ved tee 1, og her kan I også tage et separat puttescorekort til puttekonkurrencen. Derudover er der en lille startgave til alle, både damer og herrer.

Hvad angår puttekonkurrencen, spiller vi således, at man putter færdig, selvom man ikke har flere slag tilbage. Det betyder, at de tilpassede putteregler med indspil fra 50 meter, som vi bruger hos Tirsdagsdamerne, ikke er i spil her. Husk at skrive navn og række på jeres puttekort, please – der er fine præmier til vinderne.

Der er præmie til længste drive for herrer fra tee 52 på hul 8, og til længste drive for damer række A og række B fra tee 44 på hul 18, så kære damer: husk at tjekke på scorekortet hvilken række I spiller i.

Vi spiller også om tættest på flaget i ét slag på hul 17, og også her er der præmier til dame A, dame B og herrer. Så her er det altså vigtigt at få målt sin afstand til flaget, uanset om man er herre, dame A eller dame B. Og husk lige at notere A eller B række for damerne, please – så er det meget nemmere at få præmierne til at finde det rette hjem.

Der er præmieuddeling efter at turneringen.

Vi glæder os til en festlig golfdag, hvor vi samler ind til et godt formål og samtidig samler point til Ræs2HGK.

Bedste golfhilsner

Ralph Oest og Lisbet Pals Svendsen”