Spørgsmål og svar om Onsdagsherrenes selvindtastning

  1. Skal alle selvindtaste score?JA
  2. Er det nødvendigt at udfylde scorekort når jeg selvindtaster?JA, Scorekort skal føres af markør, underskrives og gemmes af spiller. Undtagelse under Corona reglerne: Du fører selv scorekort, noterer hvem der er markør og gemmer scorekort til eventuel kontrol. Markøren opfordres til at se i golfbox for eventuelle fejlindtastning og give spilleren besked.
  3. Hvordan selvindtaster jeg? Om tirsdagen modtager du en besked om en ”pseudo”-starttid, den bliver kun brugt til de indtastede score. I beskeden er der en link og en kode du skal bruge ved selvindtastning. Tryk på link eller brug en web-browser med adresse s.golfbox.dk, angiv kode og bekræft at du er den rigtige person. Tryk på <enter> knappen for hul 1 og angiv antal slag, dernæst med hul 2 og fortsæt indtil hul 18. Du skal taste for alle huller, når du spiller stableford er der en tast for streget hul. Du skal ikke bekræfte yderligere.
  4. Hvordan retter jeg en forkert indtastet score?Indtil der lukkes for indtastning (torsdag kl 12:00) kan du begynde forfra på indtastningen og dermed rette eventuelle fejl. Efter indtastningen er lukket kan du sende en mail til en fra udvalget.
  5. Hvornår skal jeg selv indtaste?Når du modtager ”pseudo”-startmail er turneringen åben for indtastning. Indtastningen skal være afsluttet senest torsdag kl 12:00, hvor indtastningen lukkes.
  6. Jeg har mistet min kode til indtastningen.Send en mail til en fra udvalget, så finder vi koden og du modtager et svar med koden. Brug derefter s.golbox.dk.
  7. Skal jeg bestille tid i golfbox?JA, Du skal som sædvanlig selv bestille en spilletid i golfbox. Du bestemmer selv hvem du vil spille med.
  8. Kan jeg spille fra en vilkårlig Tee?Hos onsdagsherrerne spille vi i række A, B og C fra tee 52, og i række D fra tee 44. Hvis du vil spille i række D (tee 44) skal du sende en mail til en fra udvalget inden din første runde. Du skal spille fra samme Tee sted og i samme række gennem hele sæsonen.
  9. Skal jeg altid selvindtaste?JA, Hvis du har spillet skal du selvindtaste og aflevere scorekort. Sådan er golfreglerne. Det gælder også hvis du har opnået et mindre ”pænt” resultat.
  10. Hvorfor kan jeg ikke bruge den sædvanlige selvregistrering eller GLFR?Selvregistrering og GLFR er til brug for private runder. Vi spiller onsdagsherrerne som turneringer og skal selvindtaste. Kontrollen foretages af turneringsledelsen/onsdagsherre udvalget.
  11. Hvor kan jeg se resultatet?Turneringerne og eclectic resultaterne kan som sædvanlig findes i golfbox. Perioderesultatet hvor de to bedste resultater er afgørende, kan findes på vores web side og på tavlen ved omklædningsrummet.Mens selvindtastningen foregår kan du på golfbox følge med i de indtastede resultater.
  12. Hvor kan jeg få hjælp til selvindtastningen?Spørg en medspiller eller en fra udvalget. Vi er over 100, der allerede har selvindtastet.
  13. Mit scorekort skriver at jeg skal spille fra en anden tee end den der svarer til min række. Hvilken tee skal jeg spille fra?Du skal spille fra den Tee du spillede første runde i onsdagherrer turneringen. Det, der står på scorekortet, er blot et generelt forslag fra Golfbox til hvilken tee, der kunne være optimal for dig. Du kan rette dit scorekort ved, inden det udskrives, at trykke på “SKIFT TEE” på skærmen når du bekræfter din tid.
  14. Jeg har fået nyt HCP, men min start/indtastning viser det gamle HCP?Send en mail til en fra udvalget når du indtaster dine resultater.