Spørgsmål og svar om Onsdagsherrenes selvindtastning

 1. Skal alle selvindtaste score?
  JA
 2. Er det nødvendigt at udfylde scorekort når jeg selvindtaster?
  JA, Scorekort skal føres af markør, underskrives og gemmes af spiller.
  Markøren skal kontrollere i golfbox for eventuelle fejlindtastning og give spilleren og eventuel udvalget besked.
 3. Hvordan selvindtaster jeg?
  Om tirsdagen modtager du en besked om en ”pseudo”-starttid, den bliver kun brugt til de indtastede score og det anvendte tee sted.
  I beskeden er der en link og en kode du skal bruge ved selvindtastning. Tryk på link eller brug en web-browser med adresse s.golfbox.dk, angiv kode og bekræft at du er den rigtige person.
  Angiv hvilket Tee sted du har spillet fra. Tryk på <enter> knappen for hul 1 og angiv antal slag, dernæst med hul 2 og fortsæt indtil sidste hul.
  Du skal taste for alle huller, når du spiller stableford er der en tast for streget hul. Du skal ikke bekræfte yderligere.
 4. Hvordan retter jeg en forkert indtastet score?
  Indtil der lukkes for indtastning (onsdag kl 23:00) kan du begynde forfra på indtastningen og dermed rette eventuelle fejl.
  Efter indtastningen er lukket kan du sende en mail (HGKOnsdagsherrer@gmail.com) til turneringsadministrator, men deltager ikke i dagens turnering.
 5. Hvornår skal jeg selv indtaste?
  Der åbnes for indtastning onsdag morgen. Indtastningen skal være afsluttet senest onsdag kl 23:00, hvor indtastningen lukkes.
 6. Jeg har mistet/har ikke modtaget min kode til indtastningen.
  Send en mail(HGKOnsdagsherrer@gmail.com) til turneringsadministratoren, så finder vi koden og du modtager et svar med koden. Brug derefter s.golbox.dk.
  Du kan alternativt maile(HGKOnsdagsherrer@gmail.com) en kopi af dit scorekort til turneringsadministratoren.
 7. Skal jeg bestille tid i golfbox?
  JA, Du skal som sædvanlig selv bestille en spilletid i golfbox. Du bestemmer selv hvem du vil spille med.
 8. Kan jeg spille fra en vilkårlig Tee?
  Hos onsdagsherrerne skal spillere i Elite-rækken spille slagspil fra tee 56.
  Spillere i de øvrige rækker spiller stableford og vælger selv hvilken tee de spiller fra. Ved indtastningen af score angives samtidig hvilken tee der er spillet fra.
 9. Skal jeg altid selvindtaste?
  JA, Hvis du har spillet, skal du selvindtaste og opbevare det underskrevne scorekort. Da turneringen er HCP-regulerende skal du indtaste resultatet uanset om du har fået et flot resultat eller et mindre pænt resultat. Når du bekræfter din tid i golfbox anses du som spillende i dagens turnering. Skulle du have en grund til ikke at fuldføre eller indtaste dine score kan du sende en mail (HGKOnsdagsherrer@gmail.com) til turneringsadministratoren ellers vil HCP-udvalget registrere en strafscore.
 10. Hvorfor kan jeg ikke bruge den sædvanlige selvregistrering eller GLFR?
  Selvregistrering og GLFR er til brug for private runder. Vi spiller onsdagsherrerne som turneringer og skal selvindtaste. Kontrollen foretages af turneringsledelsen/onsdagsherre udvalget.
 11. Hvor kan jeg se resultatet?
  Turneringerne og eclectic resultaterne kan som sædvanlig findes i golfbox. Perioderesultatet hvor de to bedste resultater er afgørende, kan findes på vores web side og på tavlen ved omklædningsrummet.
 12. Hvor kan jeg få hjælp til selvindtastningen?
  Spørg en medspiller, turneringsadministrator eller en fra udvalget. Vi er over 100, der allerede har selvindtastet.
 13. Jeg har fået nyt HCP, men min start/indtastning viser det gamle HCP?
  Send en mail (HGKOnsdagsherrer@gmail.com) til turneringsadministrator eller en fra udvalget når du indtaster dine resultater.
 14. Hvordan indtaster jeg et to cifret antal slag?
  Indtast 9 og derefter +1 det nødvendige antal gange.
 15. Hvordan ved jeg om resultatet er korrekt indtastet?
  Gå i golfbox under turneringer og kontroller dit resultat.
 16. Hvem er turneringsadministrator?
  Gå i golfbox, find turneringen, se under info og under kontaktpersoner. Her er angivet den aktuelle turneringsadministrator.