Nyheder

Opdateret HCP procedure

Alle SKAL fortsat udfylde et korrekt scorekort og indtaste scores i turneringen. Hvis du ikke indtaster din score eller indtaster færre end 10 huller deltager du ikke i turneringen, og vil blive reguleret med en strafscore. Vi betragter din bekræftelse af din tidsbestilling som markering af, at du har påbegyndt runden.
Har du problemer med at indtaste score kan du altid sende en kopi af dit scorekort til HGKOnsdagsherrer@gmail.com eller turneringsadministratoren inden deadline kl 23:00.
Skulle du have en grund til ikke at fuldføre runden (f.eks. sygdom) skal du give turneringsadministratoren besked (HGKOnsdagsherrer@gmail.com) og  vil så ikke blive reguleret.

Indtaster du færre end 18 huller men flere end 9, deltager du ikke i turneringen.

Nyheder for sæson 2023

I sæson 2023 giver vi mulighed for ikke lav-HCP spillere (A-rækken) at vælge tee sted. Det betyder at du kan vælge det tee sted der passer dig bedst på dagen. Det er således muligt at tilpasse spillet, så alle i bolden spiller fra samme tee sted. Du kan selvfølgelig også ændre tee sted gennem sæsonen hvis du f.eks. bliver væsentlig bedre/dårligere og vil få mere ud af spillet fra et andet tee sted.

Eclectic turneringen ændres til en netto eclectic turnering for alle undtagen lav-HCP(A-rækken). A-rækken vil fortsat have en brutto eclectic turnering.

Der indføres to gunstarter med start så vi alle kommer ind til fællesspisning. Resultaterne fra gunstarterne indgår ikke i den løbende turnering.

Vi genindfører en cup-turnering, der løber gennem hele sæsonen. Her spiller man med 7/8 HCP.

Der indføres en dags-præmie hver onsdag i hver række.