HGK Onsdagsherrer 2019

Vinterturneringen

Turneringen foregår på vinterbanen, er en stablefordturnering med fuldt HCP efter vinterbanens rating og er en netto Eclectic turnering. Du kan spille/aflevere et scorekort pr uge. Det er således muligt selv at vælge hvilken dag man vil spille og dermed gå turen på dagen med det bedste vejr.

Der kan kun afleveres et scorekort pr uge. Skulle der blive afleveret flere vil den først spillede runde være tællende.
Ugen starter mandag og scorekort for ugen skal være i postkassen senest kl 17 efterfølgende søndag.

Der bliver ikke foretaget HCP regulering.

I lighed med tidligere år kan alle der har været tilmeldt den ordinære sommerturnering deltage, det kræver ingen ekstra tilmelding. Var du ikke med i sommerturneringen kan du tilmelde dig til 2019 sommer turneringen og har dermed mulighed for at være med i denne vinterturneringen.

Det er som nævnt en Eclectic turnering. Det vil sige man hver uge har mulighed for at forbedre resultatet på hver enkelt hul. De løbende forbedringer kan følges på Golfbox (Order of merit).

I lighed med sidste år er det muligt at ”give/tage” bolden, hvis den er tættere på hullet end en putters længde. Det vil forhåbentlig få spillet til at foregå hurtigere, men husk at tælle et slag med når man giver/tager hullet.
I vinterbaneturneringen kan der desuden overalt på banen frivilligt:

  • lægges op

  • tees op

  • anvendes måtte

RESULTAT

Turneringen løber indtil den 1. april 2019 så længe vinterbanen er tilgængelig. Det endelige resultat offentliggøres på introduktionsmødet for 2019 sæsonen. Afhængig af antal deltagere vil der efter turneringen ske en opdeling i et antal grupper efter handicap.

 

Har du spørgsmål kontakt gerne en fra udvalget.