Sæson 2022

Velkommen til sæson 2022

Onsdagsherreudvalget indbyder igen i år alle trofaste medlemmer til at deltage i de ugentlige onsdagsdyster. Vi var ca. 120 medlemmer sidste år, men vi kan sagtens være flere, og vi opfordrer derfor alle til at fortælle medlemmer af HGK om spændende og hyggelige onsdage.

Vi byder især velkommen til nye medlemmer i Hillerød Golf Klub, der gerne vil spille hos HGK Onsdagsherrerne. Nye såvel som ”gamle” skal vide, at vi fra udvalget gerne står til rådighed med at finde spillemakkere.

Vores sponsor – Holte Vinlager, Hillerød – fortsætter også i den kommende sæson.  Vi vil opfordre alle til at støtte vores sponsor. Skulle I have kendskab til firmaer eller selvstændige, som ønsker at støtte vores herreklub, så kontakt et af udvalgets medlemmer.

Onsdagsherrerne er en klub for ALLE HERRER i HGK, der opfylder matchbetingelserne (dvs. er fyldt 18 år og har ret til at spille på 18 hullers banen!). Som medlem kan du dog max. få tildelt 48 slag.

Som medlem af onsdagsherrerne finder man selv sine spillemakkere og bestiller selv tid til runden. Man kan spille med forskellige makkere fra gang til gang og de behøver ikke at være med i onsdagsherrerne, de skal blot kunne fungere som markør. Nye medlemmer er altid meget velkomne til at kontakte en fra udvalget for at finde spillemakkere.

Hver tirsdag fremsendes en pseudo-startmail med i et link og en kode til Golfbox. Den skal kun bruges til at indtaste antal brugte slag på onsdagens runde.