Om onsdagsherrerne

Tilmelding:

Matchfee er i år kr. 400,06 og dækker deltagelse i onsdagsmatcherne, to holdturneringer med gunstart og en cup-turnering(hulspil).

Tilmelding skal foretages inden turneringsstart Golfbox senest den 12. april.

Efter turneringsstart kan eftertilmelding ske ved

  • i golfbox tilmelde sig til “2024 Eftertilmelding til Onsdagsherrer” (april 2024)
  • eller at indbetale turneringsfee via netbank på reg. nr. 5064 kontonr. 1362095 i Jyske Bank med angivelse af Medlemsnummer og navn
  • eller hvis man ikke har adgang til netbank, at aflevere turneringsfee kontant i en kuvert, mrk. ”Onsdagsherrer, navn og medlemsnr.” att.: Truels Hjort i klubbens sekretariat.

Ved eftertilmelding kan man først deltage i turneringen, når betaling har fundet sted.

 

Resultater:

Bedste netto slagspil/stableford i hver række tildeles point som følger: Nr. 1 får 11 point, nr. 2 får 9 point, nr. 3 får 8 point …… og nr. 10 får 1 point.

Der vil være præmie hver onsdag til den bedste spiller i hver række.

Månedsvinder findes på grundlag af pointsummen af de 2 bedste scores i den pågældende måned. Ved lighed er den 3.,4.,5. bedste score afgørende. Der er præmier til 2/3/4/5 (afhængig af rækkens størrelse!) bedste i hver række. Hvis resultatet er lige vinder højeste HCP.

Der spilles eclectic, hvor det bedst opnåede resultat på hvert hul indgår, gennem hele sæsonen. I eliterækken, der spiller slagspil, er det brutto eclectic, mens øvrige rækker, der spiller stableford, er det netto eclectic.

Sæsonvinderen findes på grundlag af pointsummen af de 10 bedste scores ud af alle de i sæsonen spillede runder. Der er præmie til det bedste resultat i hver række. Præmien er sponseret af Holte Vin Lager.

Holdturneringer
Der gennemføres to holdturneringer med gunstart. Den første planlægges til at finder sted en onsdag i juni måned og vil være åben for alle herrer i HGK, dog mod et turneringsgebyr for ikke onsdagsherrer. Den anden holdturnering finder sted i forbindelse med afslutningen den 9. oktober. Efter begge turneringer vil der være fællesspisning og præmieoverrækkelse.
Tilmelding sker i golfbox.

Onsdagsherrecup
Der gennemføres en separat cup turnering med særskilt tilmelding. Turneringen er en hulspilsturnering  med 7/8 HCP, starter medio maj og løber frem til afslutningen. Spillerne aftaler selv hvilken dag de spiller, blot det sker inden datoen for den efterfølgende runde.
Tilmelding sker i golfbox.

Udflugter:
Vi planlægger at arrangere 2 heldagsture til andre klubber på Sjælland (ikke onsdag) i maj og i september. Nærmere orientering vil komme i god tid og vil blive annonceret via mail og på hjemmesiden. Der er et begrænset deltagerantal, så der er tilmelding efter ”først til mølle princippet”. Vi forsøger at finde sponsorer til turene for at kunne tilbyde deltagelse til en fordelagtig pris.

 

Kønnenes Kamp:
Damerne mod Herrerne er en parturnering som har været spillet i ca. 30 år og spilles igen i år en søndag i september. Alle damer og herrer i HGK der er fyldt 18 år kan deltage. Tilmelding sker i golfbox.

 

Hole-in-One præmie:
Igen i år har Hans Nielsen fra Holte Vin Lager givet en ”Megaflaske” som vil blive stillet frem i restaurantens ”Hul 19”. Præmien uddeles af Onsdagsherreudvalget til det første medlem, der på en turneringsonsdag, får Hole-in-One.

 

Sæsonafslutning:
Den 9. oktober er der årsafslutning og månedsafslutning for september måned. Denne dag spilles en holdturnering med gunstart. Efter spillet er der kl. 18 fællesspisning med gule ærter og pandekager eller andet. Dags, års og måneds præmier uddeles under midddagen.

Regnskab:

Regnskab for sæson 2023