ONSDAGSHERRERne

Om onsdagsherrerne

Tilmelding:

Matchfee, der i år er kr. 401,- dækker deltagelse i onsdagsmatcherne, to gunstarter, cup-turneringen og vinterturneringen.

Inden turneringsstart dog senest 17. april sker tilmelding/betaling i Golfbox. Efter turneringsstart indbetales turneringsfee via netbank på reg. nr. 5064 kontonr. 1362095 i Jyske Bank med angivelse af Medlemsnummer og navn.

Hvis man ikke har adgang til netbank kan turneringsfee afleveres kontant i en kuvert, mrk. ”Onsdag, navn og medlemsnr.” att.: Truels Hjort i klubbens sekretariat. – Senere tilmelding er også mulig, men man kan først deltage i turneringen, når betaling har fundet sted.

Facebook:

Vi har en privat/lukket facebook  gruppe, hvor medlemmerne kan kommunikere med hinanden. Medlemskab fås ved at anmode i facebook om adgang til gruppen. Resultater derimod kan downloades fra golfbox.

Resultater:

Bedste netto slagspil/stableford i hver række tildeles point som følger: Nr. 1 får 11 point, nr. 2 får 9 point, nr. 3 får 8 point …… og nr. 10 får 1 point.

Der vil være præmie hver onsdag til den bedste spiller i hver række.

Månedsvinder findes på grundlag af pointsummen af de 2 bedste scores i den pågældende måned. Ved lighed er den 3. bedste score afgørende. Der er præmier til 2/3/4/5 (afhængig af rækkens størrelse!) bedste i hver række. Hvis resultatet er lige vinder højeste HCP.

Der spilles eclectic, hvor det bedst opnåede resultat på hvert hul indgår, gennem hele sæsonen. I A-rækken(lav HCP), der spiller slagspil, er det brutto eclectic, mens øvrige rækker, der spiller stableford, er netto eclectic.

Sæsonvinderen findes på grundlag af pointsummen af de 10 bedste scores ud af alle de i sæsonen spillede runder. Der er præmie til det bedste resultat i hver række. Præmien er sponseret af Holte Vin Lager.

Onsdagsherrecup

Der gennemføres en separat cup turnering med særskilt tilmelding. Turneringen gennemføres med 7/8 HCP, starter medio maj og løb frem til afslutningen.

Udflugter:

Vi planlægger at arrangere 2 heldagsture til andre klubber på Sjælland (ikke onsdag) i maj og i. september. Nærmere orientering vil komme i god tid og vil blive annonceret på opslagstavlen og på hjemmesiden. Der skal minimum være 16 tilmeldte for at en tur gennemføres, og tilmelding er efter ”først til mølle princippet”. Vi forsøger at finde sponsorer til turene for at kunne tilbyde medlemmerne en fordelagtig pris.

 

Kønnenes Kamp:

Damerne mod Herrerne er en parturnering som har været spillet i ca. 30 år og spilles igen i år en søndag nemlig den 10. september. Alle damer og herrer i HGK der er fyldt 18 år kan deltage. Tilmelding via golfbox.

 

Hole-in-One præmie:

Igen i år har Hans Nielsen fra Holte Vin Lager givet en ”Megaflaske” som vil blive stillet frem i restaurantens ”Hul 19”. Præmien uddeles af Onsdagsherreudvalget til det første medlem der får Hole-in-One i perioden 12. april –  11. oktober.

 

Sæsonafslutning:

Den 11. oktober er der årsafslutning og månedsafslutning for september måned. Denne dag spilles en gunstartturnering fra kl. 12.00 efterfulgt af fællesspisning med gule ærter og pandekager, der begynder kl. 19 og præmieuddeling

Vinterturnering

Når og hvis vinterbanen åbner har du mulighed for at spille med i en vinterturnering. Du vælger selv hvilken dag i ugen du vil spille

Onsdagsherrer Udvalget

Ralf Oest
23 34 86 70
ralfoest@live.dk
Jess Nørgaard
52 11 53 00
jesstorgny@gmail.com
Truels Hjort
21 25 53 02
truels.hjort@gmail.com
Johnny Kofoed-Jensen
30 30 77 66
johnny@kofoed-jensen.dk
Bent Breiner
61 72 28 20
bent.breiner@gmail.com