Den nye flotte Driving Range er åbnet

Vores nye flotte driving range med 2 studios til vores 2 trænere,  14 overdækkede og 14 ikke-overdækkede udslagssteder og mulighed for TrackMan på alle udslagssteder er åbnet. Vi mener, at det er Nordsjællands bedste driving range.

Den nye driving range er sidste del af den omfattende ombygning af Hillerød Golf Klubs anlæg, der blev nødvendiggjort af byggeriet af den nye Favrholm station. En større del af banen måtte inddrages i stationsbyggeriet, og resultatet er blevet, at Hillerød i 2022 fik tre helt nye huller, mens seks af de eksisterende huller er bygget helt om. Det hele er efter design af banearkitekt Philip Spogard.

Driving rangen er bygget lige syd for de nye 1. og 2. hul på den anden side af jernbanen i forhold til klubhuset, mens den gamle, smalle driving range, der ligger mellem 18. hul og jernbanen, og hvorfra mange bolde er endt på jernbaneskinnerne, bliver omdannet til et nyt indspilsområde. Dermed bliver træningsmulighederne for Hillerøds medlemmer og gæster betydeligt bedre end før.

Du kan bruge Trackman Range systemet direkte fra skærmene, men hvis du vil gemme din træningsstatistik skal du oprette dig som bruger på app´en TrackMan Golf.

Til brug for betaling af bolde bruger vi bl.a.  app´en Golfmore.

Vejledninger i brug af systemerne finder du her!

Vores ambassadørkorps på ca. 60 personer, der kan være behjælpelig med at komme godt i gang med at bruge vores nye træningsanlæg med Trackman Range og købe bolde via Golfmore.

Vi tilstræber, at der vil være ambassadører på rangen så meget som muligt, således at der altid er assistance at hente, hvis der skulle være spørgsmål eller behov for hjælp til at anvende systemet. Typisk vil du kunne kende en ambassadør på en orange kasket – men ellers spørg hvem som helst, hvis du er i tvivl.