KVINDER & GOLF 2023 – SKAL DU VÆRE MED?

Kunne du tænke dig at spille golf sammen med andre kvinder?

Så tilmeld dig i Hillerød Golf Klubs 8 ugers forløb, hvor den ugentlig golftræning er kombineret med socialt samvær, aktiviteter, tid til hygge på terrassen, nye venskaber, tapas og rosé!

I løbet af de 8 uger, vil du lære det basale i golfspillet. Du vil lære at slå de gode slag, begå dig på banen, skrive scorekort og få styr på de vigtigste regler. Udover træning og spil på banen, er der rig mulighed for at møde ligesindede og få nye bekendtskaber, der ligesom dig er helt nye i golfens verden. Under hele forløbet vil I blive fulgt af vores træner og en flok skønne frivillige kvinder fra Hillerød Golf Klub, så du aldrig føler dig alene.

Forløbet koster DKK 1299,- og prisen dækker træning, sociale aktiviteter, låneudstyr, en velkomstpakke, tapas og rosé, et glas vin eller sodavand efter træning nogle aftner, og grill på terrassen til vores afslutning torsdag den 8. juni.

Forløbet starter torsdag den 20. april kl.17:00-19:00 og fortsætter de efterfølgende 7 torsdage med en enkelt undtagelse – torsdag den 18. maj. Du får programmet og alle de andre relevante informationer første dag.

Der er plads til 20 deltagere efter ”Første til Mølle”-princippet.
Vi glæder os til at se dig!

Ved tilmelding herunder skriver du i “Ønsket medlemskategori/ kommentar”  – “Kvinder og Golf” og også gerne om du har spillet golf før eller du er helt ny i golfspillet.