Velkommen til Juniorfonden

Hvad er juniorfonden

Juniorfonden er en støtteforening, der har til formål at støtte juniorarbejdet i Hillerød Golf Klub økonomisk.
Foreningens midler tilvejebringes ved medlemskontingenter, sponsorbidrag, turneringsfee samt forrentning af den allerede tilvejebragte formue.
Juniorfonden gennemfører således årligt minimum 3 golfturneringer i Hillerød Golfklub.
Alle medlemmer i Hillerød Golf Klub kan ved overholdelse af foreningens vedtægter blive medlem af Juniorfonden.

Bliv medlem af juniorfonden
& støt klubbens juniorer

For kun 125 kroner om året er du som medlem af juniorfonden med til at støtte juniorarbejdet i Hillerød Golf Klub. Du er med til økonomisk at støtte juniorernes deltagelse i sociale arrangementer, turneringer, træningslejre mv. Du er med til at fastholde juniorerne som medlemmer af vores klub. Et familiemedlemsskab koster 250 kroner.

Som medlem af Juniorfonden bliver du også medlem af Juniorfondens Hole-in-one-klub. For en hole-in-on modtager du et gavekort til golfshoppen på kr. 500. Hvis det sker i en Juniorfondsmatch lyder gavekortet på kr. 1.000.

BLIV MEDLEM I DAG OG STØT KLUBBENS JUNIORER!

Du kan allerede i dag blive medlem og støtte juniorerne i Hillerød Golfklub blot ved at udfylde denne formular og tryk Send og derudover betale dit medlemskab.

Et medlemskab koster kr. 125,- (enkeltmedlemskab) eller kr. 250,- for en familie (familiemedlemskab).  Du kan betale kontingent på en af følgende måder:

  • Overføre til bankkonto 9213-0360077357 (Spar Nord) HUSK dit navn, adresse og medlemsnummer som reference.
  • Tilmeld dig PBS. Kunde-nr.: (medlemsnr. uden 17-). PBS-nr.: 06096050, debitorgrp.: 00001 så betaler du automatisk næste år.
  • MobilePay til 500315. HUSK dit navn, email og medlemsnummer som reference.


    Medlemstype:

    Betalingsmetode: