Hillerød Golf Klubs Senior divisionshold rykker op igen – og skal i 2019 spille i 1. division, der er den bedste række

Hillerød Golf Klub har stolte traditioner – også når det gælder Seniorer – Veteraner og Super Veteraner.
Seniorholdets spillere skal være fyldt 50 år, Veteraner 60 og Super Veteraner 70 år.
I 2017 vandt Seniorholdet sin pulje i 3. division og var derfor spændte på at komme op i 2. division.
Der spilles en Damesingle – 4 Herresingler og en Mixed foursome.
Holdet mødte i den første kamp Sorø på hjemmebane og startede med en 10-4 sejr. Dagen efter spillede vi imod Mølleåen på udebane og det blev en meget tæt og spændende kamp, der desværre blev tabt 6-8, på 18 hul.
I tredie kamp fik vi besøg af Værløse og her blev det til en komfortable 10-4 sejr, dagen efter var vi i Sorø, hvor det, efter en del spænding , blev til en 10-4 sejr, da Helle og Thomas Hau Knudsen fik hevet en dejlig 1/0 sejr hjem i mixed foursome, der tæller 4 point.Nu kunne holdet begynde at ”lugte” oprykningsmuligheder – og uanset vi godt ved at 1. division er noget stærkere, så var alle opsatte på at give den gas og har lyst til at komme op at prøve kræfter.I femte kamp skulle vi spille ude imod Værløse og længe så det tæt ud – og det endte det også – men da Peter Hemmingsen fik vendt 3 ned efter 14, til en 1/0 sejr, kom holdsejren på 8-6 i hus.Søndag i sidste kamp blev det således en direkte kamp om oprykning, hjemme imod Mølleåen. Det blev en spændende dag , men kaptajnen havde hele tiden en god fornemmelse – uanset vi ikke fik taget rigtig god afstand, men først fik Karin Lardy en sejr i Damesingle, så vandt Knudsen en af Herresinglerne, så vandt Rolf Nissen sin – Jan Rosenthal sin og sejren blev styrket med en sejr af Peter Hemmingsen, så gjorde det ikke så meget at Helle og Thomas desværre måtte se sig besejret 1/0 i deres Mixed Foursome, ialt en 10-8 .-)
Stort tillykke til holdet  med det flotte resultat og de snakkede allerede om at intensivere træningen – specielt i det korte spil, der altid viser sig som en afgørende faktor i hulspilsmatcher.
På billed – fra venstre.
Jan Rosenthal – Rolf Nissen – Peter Knudsen – Helle Hau Knudsen – Thomas Hau Knudsen – Karin Lardy – Lars Broch Christensen og Peter Hemmingsen.