En fantastisk weekend for Hillerød Golf Klub

Det blev en fantastisk weekend for Hillerød Golf Klub – ført an af Damerne der sikrede sig deltagelse i endnu et Finalespil om det Danske Mesterskab for hold.
Hillerøds damehold har senest vundet DM-guldet i 2017 – men vandt også i 2012 og 2006.
Holdet i den forgangne og sidste weekend i det indledende puljespil, bestod af Line Toft Hansen – Fie Ekmann – Freja Ekmann – Sarah Skovgaard Bils og Nicole Broch Larsen (som fra venstre imod højre på vedhæftede billede) – derudover deltager Fie Olsen normalt også på Holdet – men hun var i Sverige at spille en turnering.
Vi skulle I weekenden møde Helsingør ude og Kokkedal hjemme – og skulle bruge 2 af de 4 mulige point for at sikre os deltagelse i finalen d. 14-15/9 på Århus’ bane om årets DM for hold og medaljerne.
Lørdag stillede vi med Line Toft Hansen – Sarah Skovgaard Bils – Fie Ekmann og Freja Ekmann – og så havde Nicole Broch Larsen meldt sin ankomst til singlerne.
Fie og Freja spillede sammen i den første foursome og spillede super stabil golf, 3 Birdies og ikke mange bogeys – så de var svære at slå og vandt 4/2. Anderledes golf blev der vist af Line og Sarah og deres modstandere, hvor man ind imellem troede at de ikke havde betalt kontingent – så derfor ikke turde bruge fairways ?, men med et par gode tee shots på par 3 huller fra Sarah og nogle gode chips og ikke mindst et godt put på sidste hul fra Line – lykkedes det at vinde 1-0 for dem, så 4-0 efter foursomes.
Alle mente de var klar til singlerne – uden bekymringer om ryg eller håndled, og nogle havde revanche tilgode fra sidst vi mødte Helsingør, så opstillingen blev, Freja – Sarah – Line og Nicole.
Freja havde en flot fight og var 1 ned nedad 18 hul – men en flot Birdie sikrede hende uafgjort.
Sarah gik desværre den anden vej – da hun også delte sin match efter at have været op undervejs på de sidste 9 huller.
Line fik desværre slået sit håndled – da hun ramte en stub på hul 2, men hun er jo en fighter og ville ikke give op – men måtte til sidst overgive sig 2 – 0, uanset kaptajnen havde givet hende lov til at trække sig undervejs – da hun absolut led af smerter
Nicole kørte sin match relativt komfortabelt hjem med 4-3.
Søndag stillede vi med Fie – Freja – Sarah og Nicole, da vi nægtede Line spil med sit håndled og Fie var i Sverige at spille.
Fie og Nicole spillede sammen og vandt deres foursome 2-1 og Sarah – Freja fik også hevet deres hjem med 1-0.
Og i singlerne blev der gjort rent bord – da alle 4 vandt deres singler, så 12-0 over Kokkedal, der må en tur ned i 1. division, og dermed ikke tvivl om at Hillerøds damer er berettigede til finale spillet.
Til Finalespillet om det danske mesterskab for Damehold, vil Hillerøds hold bestå af Line – Fie – Sarah – Freja og Fie, da Nicole ikke kan deltage i den weekend – hvor der også spilles Solheim Cup, Europa imod USA, og uanset Nicole desværre ikke kom på det Europæiske hold – så har Holdkaptajn Catriona Matthew bedt Nicole komme til Skotland, for at hjælpe hende med at styre holdet til sejr.
Hillerøds 1. hold for herrer havde ryggen imod muren og skulle bruge point – og mindst 3 – måske 4 (vi var også afhængige af resultatet imellem Mølleåen og Korsør søndag), i weekenden, hvor man fik besøg af Korsør og skulle til Dragør, for at blive i 1. division – og det lykkedes ?, uafgjort 9-9 imod Korsør og en 10-8 sejr ude imod Dragør, det kunne ikke blive mere tæt og spændende, da Mølleåen samtidig spillede uafgjort med Korsør – puha, tror Kaptajnen – Kristian Mangor har fået kortere negle ! – da vi kun bliver på et bedre indbyrdes resultat imod Mølleåen.
Hillerøds hold bestod af Oliver Nyholm – Nicolai Nøhr Madsen – Rasmus Brock Pedersen – Frederik Eriksen – Kristoffer Augustesen og Jonas Lykke Petersen.
Dette betød så også at Hillerøds 2. hold for herrer – som vinder deres pulje – skal spille om oprykning fra 3. til 2. division d. 14/9, og at Hillerød 3. hold for herrer, som bliver nr. 2 i deres pulje, men vinderen, Hjortespring kan ikke rykke op – kan rykke op i 3. division – om 2. holdet kommer op.
For at understrege Hillerød Golf Klubs store bredde, så ser det også ud til at Hillerøds seniorhold (+50) bliver i 1. division og at Veteranerne (+60) bliver i 2. division og at Superveteranerne (+70) bliver i 1. division.
Det er der ikke andre klubber i landet der kan ”prale af” ?