Bliv medlem i Hillerød Golf Klub

Tænker du på at skifte klub ? Du er hjertelig velkommen i Hillerød Golf Klub, som er Nordsjællands største golfklub og kunne fejre sit 50 års jubilæum i 2016. I juni 2022 blev den nye flotte bane indviet efter ombygning og i 2023 har vi fået etableret en hel ny Driving Range med 2 studios, 14 overdækkede og 14 åbne udslagssteder alle dækket af Trackman Range.
Vi er en sportsklub med stort fokus på såvel unge som ældre , nybegyndere, øvede og elitespillere. Klubbens DNA er sammenhold, fantastisk socialt liv i klubben og stor glæde for alle i golfspillet.
For at underbygge klublivet har vi en række klubber i klubben, der arrangerer masser af turneringer og aktiviteter i det daglige.
Har du allerede et DGU medlemskab/handicap kan du omgående blive medlem med fuld national spilleret – og alle medlemskabstyper er inklusive fri adgang til alle vores træningsfaciliteter, der skal dog betales for bolde på driving rangen.

Udfyld formularen eller kontakt Sekretariatet på tlf. 48 26 50 46 / mail sekretaer@hillerodgolf.dk, hvis du har spørgsmål.