Bliv medlem i Hillerød Golf Klub

Tænker du på at skifte klub ? Du er hjertelig velkommen i Hillerød Golf Klub, som er Nordsjællands største golfklub og kunne fejre sit 50 års jubilæum i 2016. I juni 2022 blev den nye flotte bane indviet efter ombygning og i 2023 har vi fået etableret en hel ny Driving Range med 2 studios, 14 overdækkede og 14 åbne udslagssteder alle dækket af Trackman Range.

Lige nu kører vi et supertilbud om fuldtidsmedlemskab resten i 2024 inkl. frie bolde på vores driving range, fuld brug af TrackMan Range alle øvrige klubfaciliteter til blot kr. 7495,00.  Noter på nedenstående indmeldelse at det er dette tilbud, du ønsker at tage i mod.

Vi er en sportsklub med stort fokus på såvel unge som ældre , nybegyndere, øvede og elitespillere. Klubbens DNA er sammenhold, fantastisk socialt liv i klubben og stor glæde for alle i golfspillet.

For at underbygge klublivet har vi en række klubber i klubben, der arrangerer masser af turneringer og aktiviteter i det daglige.
Har du allerede et DGU medlemskab/handicap kan du omgående blive medlem med fuld national spilleret – og alle medlemskabstyper er inklusive fri adgang til alle vores træningsfaciliteter, der skal dog betales for bolde på driving rangen.

Udfyld formularen eller kontakt Sekretariatet på tlf. 48 26 50 46 / mail sekretaer@hillerodgolf.dk, hvis du har spørgsmål.