Nyhedsmail 10. juli

Boldopsamling med kaffe og kage ☕🍰

Kære HGK’er. Vi har MEGET brug for jeres hjælp på fredag, da vi igen skal have samlet de “forsvundne” bolde på driving range. Mød op med en wedge under armen nu på fredag kl. 10-11, så giver vi både kaffe og kage. Lad mig meget gerne høre at du vil hjælpe på manager@hillerodgolf.dk

Det betyder også at hele driving range er lukket fredag d. 12/7 kl. 10.00-11.30.

DIF involverer Hillerød Golf Klub i nyt foreningssamarbejde

DIF fortsætter med at finde spydspidsforeninger, der skal tegne ’Fremtidens Idræt for Børn og Unge’ i det historiske partnerskab med A.P. Møller Fonden. Foreningerne er sat sammen til lokale klynger, og i Hillerød skal Hillerød Tennis & Padel Klub og Hillerød Golf Klub samarbejde om at udvikle deres børne- og ungemiljøer. Læs den fulde pressemeddelelse her: Link til DIF samarbejde

Pas ALTID på vores greenkeepere!!!

Gennem den seneste tid har vi gentagne gange oplevet, at vores greenkeepere har været tæt på at blive ramt af bolde mens de arbejder. Desværre også flere gange hvor spillere har været bevidst om at der var banepersonale i spilleretningen. Lad mig slå en ting fast. Det er HELT uacceptabelt og må ikke ske. Hvis nogen skulle være i tvivl, må der IKKE slås, før du som spiller har modtaget klart signal med vinkende arm, fra den arbejdende person. Respektér altid dette!

Carlsberg Invitationsturnering 2024

Traditionen tro afholder HGK Carlsberg Invitationsturnering den 3. august 2024. Det er en parturnering med en turneringsfee på kun 150,00 kr. pr. par, og inkluderer en sodavand/øl eller et glas vin efter matchen. Turneringen spilles i 1 række, hvor en HGK spiller kan invitere en medspiller fra en anden klub som partner, Alternativt kan 2 Hillerød-spillere danne par. Der spilles stableford/fourball, og der afleveres ét samlet scorekort pr. par. Parrets score beregnes som bedste score pr. hul.
Tilmeld dig her: CI2024

PINK CUP 2024

Den 5. juli blev der åbnet for tilmeldingen til årets Pink Cup/Boobs ’n Balls! Årets format er lidt anderledes end i de foregående år, så vi håber, at rigtig mange både damer og herrer har lyst til at være med og støtte det gode formål.

Turneringen spilles tirsdag den 30. juli, og vi spiller over hele dagen, så så mange som muligt kan være med.

Tilmeld dig turneringen i Golfbox på følgende links.
Tilmelding damer: https://tour.golfbox.dk/Site/Competition/4601181/
Tilmelding herrer: https://tour.golfbox.dk/Site/Competition/4601805/
Tilmelding d/h 9 huller: https://tour.golfbox.dk/Site/Competition/4601181/

Turneringsfee på 150 kroner pr. deltager vil gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Når man har tilmeldt sig turneringen, går man (igen) ind i GolfBox og booker bane på helt almindelig vis, så man kommer til at spille på det tidspunkt, der passer allerbedst ind i ens dag, og fra det teested man ønsker.

Spilformen er individuel stableford. Der oprettes to rækker for 18-hullers damer, A og B, én række for 9-hullers damer samt én række for herrer. Alle, der tilmelder sig turneringen, får tilsendt et link til indtastning af score for dagens runde, og turneringen er handicapregulerende.

På dagen kan der købes et scorekort til den indlagte puttekonkurrence i de enkelte rækker – prisen er 20 kroner, som betales via MobilePay nr. 396468 eller den QR-kode, der bliver lagt ved puttekortene ved indtjekningen. Hvis man deltager i puttekonkurrencen, skriver man navn og række på puttekortet og lægger det i Tirsdagsdamernes postkasse i gangen ved omklædningen efter endt spil.

Med venlig hilsen
Jørgen Søgaard
klubmanager