Manglende deltagelse i HGK´s turneringer

Det er med stigende bekymring, at vi har set, at tilslutningen til vores klubturneringer i en årrække er blevet mindre og mindre. I år når vi desværre nye lavpunkter. Åbningsturneringen havde 49 deltagere (Mangeårige medlemmer husker, at vi for år tilbage måtte afvikle Åbningsturneringen over 2 dage med over 100 deltagere begge dage), Pinsemorgenmatch aflyst med 7 tilmeldte, Juniorfondens Sommerpokal havde 7 tilmeldte, da det blev besluttet at flytte til september) og nu ser vi 8 tilmeldte til Fødselsdagsturneringen.

Årsagerne hertil kan være mange. Et er sikkert: Klubben har været for dårlig til at gøre opmærksom på og markedsføre de enkelte turneringer, men andre forhold kan også spille ind.

Er deltagergebyret for højt? Er præmierne for store eller små? Synes man, at ens færdigheder ikke betinger spil med andre end ægtefællen og nogle få ligesindede? Har man ikke lyst til at møde andre mennesker? Eller sikkert flere andre grunde.

Hvorom alting er, så er klubturneringer en vigtig del af såvel det sportslige som det sociale element i at være en del af Hillerød Golf Klub, så nu prøver vi gennem dette opråb, med tilhørende prisjustering, at se om vi kan lokke nogle deltagere til at melde sig på Golfbox.

Så for den kommende Fødselsdagsmatch sætter vi deltagergebyret for fuldtidsmedlemmer ned til en flad halvtredser – 50 Kroner. Det så uden at gebyret også indeholder en øl eller sodavand. De få der har meldt sig får selvfølgeligt refunderet forskellen mellem det betalte og 50 kroner. Og vi giver ekstra rabat til F-medlemmer, der for yderligere 100 kroner i stedet for det normale 200 kroner kan deltage i matchen.

Ydermere så prøver vi i lyset af, at vi kan konstatere, at runder på kun 10 huller efterhånden er blevet meget populære, om den manglende deltagelse i turneringerne måske et spørgsmål om, at flere vil foretrække en 10 hullers turnering.

Der indføres derfor en række, der kun spiller 10 huller. Betingelserne for rækken er de samme som for 18 hullers turnering. Altså pris og såvel en singlerække som en holdturnering.

Vi har udvidet tilmeldingsfristen til helt frem til midnat den 27. juni, men hvorfor udsætte til i morgen, hvad du lige så godt kan gøre i dag.

Tilmeld dig turneringen over 18 huller her:https://hillerodgolf.dk/aktivitetskalender/#/competition/4303419/info

Tilmeld dig turneringen over 10 huller her:https://hillerodgolf.dk/aktivitetskalender/#/competition/4600359/info

Vi glæder os til at se så mange som muligt den 29. juni i højt humør og højt solskin.

De bedste hilsner
Bestyrelsen (hvoraf flere vil deltage i turneringen)