Nyhedsmail 31. maj

Hermed ugens nyheder fra klubben.

HGK indgår fritspilordning med Frederikssund Golfklub

Efter stor interesse for Nordgolf aftalen med Ree, har HGK indgået lignende aftale med Frederikssund Golfklub også kaldet HF ordningen. Aftalen har til formål at tilbyde begge klubbers medlemmer attraktiv fritspilsaftale på hinandens baner. Aftalen løber i første omgang fra dd. til og med d. 31 oktober 2024. Der kan spilles alle dage, på alle tidspunkter og bookes som almindelig greenfee. Prisen for aftalen er kr. 500 og giver dig ret til 6 runder på Frederikssunds bane. Muligheden ligger allerede tilgængelig i Golfmore appen. 

Golfmore endelig aktiv i indtjekningsområdet

Fra i dag d. 31-05-24 er vores nye Golfmore indtjekningsmodul endelig oppe at køre i ankomstområdet. Den er i første omgang primært forbeholdt greenfee spillere og spillere der har lejet buggy. Alle andre kan dog også tjekke ind og printe scorekort på skærmen. De fleste vil nok finde denne mulighed for indtjekning, væsentligt nemmere end det velkendte Golfbox.

Onsdagsherrernes Stock Rate holdturnering

Til alle herrer i Hillerød Golfklub.
Så er der åbnet i Golfbox for tilmelding til Onsdagsherrernes Stock Rate holdturnering, der finder sted den 12. juni kl. 13:00.
Turneringen er for alle herrer (+18) i HGK med banetilladelse.
Det er en holdturnering, hvor der spilles Texas Scramble. Holdene sammensættes efter tilmeldingsfristens udløb.
Efter turneringen er der præmieoverrækkelse og fællesspisning af dagens ret. 

GolfMaraton d. 8 juni, 2024

Igen i år afholder vi GolfMaraton – hvor mange af vore juniorer og juniorer fra 10 andre Nordsjællandske golfklubber sammen skal spille golf fra solopgang til solnedgang for at indsamle donationer til Hjerteforeningen/Børnehjertefonden.

Alle spillere skaffer egne sponsorer og hvis du vil deltage i at sponsorere nogen af dem kan du gøre det via https://golfmaraton.dk/

Vi har også i år sammensat et super spændende program for hele dagen og vi håber at rigtigt mange af jer vil komme i klubben og støtte op omkring arrangementet, nyde de gode kunstnere og prøve nogle af de spændende konkurrencer med store præmier – se det spændende program herwww.hillerodgolf.dk

Vi ses d. 8. juni i klubben fra kl. 10.00.

HGK laver ny facebook gruppe for medlemmer

”Hillerød Golf Klub for medlemmer” Her er der mulighed for medlemmer at dele opslag med hinanden. Vi håber, at I alle vil bruge gruppen til at have et godt og hyggeligt fællesskab i Hillerød Golf Klub. Tjek Hillerød Golf Klub på Facebook og meld dig ind i gruppen her HGK for medlemmer 

Shoppen afholder fittingdage i uge 23

Så tænker du, det er ved at være tid til noget nyt, så sæt et stort kryds i kalenderen.

Vi får besøg af Callaway, Titleist og Cobra i næste uge.Som noget nyt kommer Callaway og Titleist samme dag, så hvis du gerne vil prøve begge dele, er der mulighed for det.

Link til tilmelding hos Titleist: https://surefithub.titleist.com/fitting-event/bb46cab1b0504f8bbb32abc1ff6745a4

Link til Tilmelding hos Cobra: https://cobra-nordic-booking.as.me/hillerod

Callaway Tilmelding skal ske i shoppen eller på golfshop@hillerodgolf.dk

Callaway og Titleist Tirsdag den 4/6 kl 13-17.

Cobra Onsdag den 5/6 kl. 13-17. 

Trackman Range – Nu med venstrehåndsbås

På flere efterspørgsler har vi omdannet Bay 14 på Trackman Range, til en venstrehåndsbås med skærmen foran måtten.

Bay 14 er den overdækkede bås, der ligger tættest på 1. tee.

Med venlig hilsen
Jørgen Søgaard
klubmanager