Nyhedsmail 24. maj

Efter lidt tiltrængt regn, kigger vi endnu engang ind i en solrig weekend.⛳☀️

Hermed ugens nyheder fra klubben

 

Invita Hillerød gentegner og udvider partneraftale med HGK

Hvis du kører buggy, spiller Par 3 banen eller bare elsker aktiviteter i klubben, vil du nok snart smile ligesom d’herrer på billedet herunder. Direktør for Invita Hillerød, Mads Bilø og partneransvarlig Morten Baltzer Madsen, har netop underskrevet ny og udvidet partneraftale med Hillerød Golf Klub.✍️🤝 En aftale der vil komme både medlemmer og klubben til gode, med synlighed i form af mange forskellige aktiviteter, i løbet af de kommende sæsoner. Læs mere om Invita Hillerød her. Invita Hillerød

 

Nye afstandsmarkeringer på banen

Som flere sikkert har bemærket, er vi nu begyndt at montere nye afstandsmarkeringer på banen. For en god ordens skyld, skal det nævnes, at nye afstandsmarkeringer er målt til forkant green. Ændringen fra de tidligere markeringer er foretaget på baggrund af en mere rigtig tilgang til udmåling af længder. Løbende som nye markeringer monteres, fjernes gamle markeringer i midt fairway.

 

GolfMore

Vores længe ventede Golfmore modul, er nu blevet leveret og monteret. Så snart betalingsmodulet er konfigureret, vil vi kunne byde både gæster og medlemmer velkommen til at tjekke ind via boksen i ankomstområdet. Også vores buggies vil kunne bookes, afhentes og afleveres via Golfmore. Mere info følger, så snart modulet er online og klar til drift.

Fokus på Flow

På baggrund af tilbagemeldinger fra Golfspilleren i Centrum (både medlemmer og gæster), har bestyrelsen besluttet at sætte fokus på emnet FLOW. Det alt for ofte at en runde golf i Hillerød tager op mod både 4½ og 5 timer. Det er HELT uacceptabelt og skal ændres hurtigst muligt. Mere info følger i mail udelukkende om dette emne. Lad os sammen bekæmpe problemet og få en golfrunde ned på maks. 4 timer igen.

Golfmaraton

Golfmaraton nærmer sig. Lørdag den 8. juni 2024 vil juniorer fra hele området samle penge ind til Hjerteforeningen i Hillerød Golf Klub. Der vil også være masser af underholdning i klubhuset for de voksne, konkurrencer med flotte præmier, gratis hjertestopkurser, koncerter, underholdning, madboder mv. Se vedhæftede foreløbige program.
Vi håber meget I har lyst til at støtte op om arrangementet, eksempelvis ved at støtte en eller flere af vores juniorer, samt ved at møde op på dagen og være med til en fantastisk fest.
I kan læse meget mere på vores hjemmeside golfmaraton.dk

Juniorfondens Sommerpokal d. 2. juni 2024

Husk at tilmelde dig den traditionsrige sommerturnering via golfbox/turneringer/Juniorfondens Sommerpokal – eller via dette link: Tilmelding JUNIORFONDENS SOMMERPOKAL.
Der er masser af præmier i hver række, tættest pinden på hul 10, og længste drive på vores nye flotte hul 5, og et hav af klappepræmier. Der vil være frit teested valg for B- og C-rækken, som spiller stableford. Tee 57 for herre A og 51 for Dame A som spiller slagspil.
Og husk! – Et evt. overskud går til juniorfondens støtte til juniorarbejdet i HGK.

Kort & Godt Kurset

Du har nu mulighed for at tilmelde dig vores populære kursus Kort & Godt med træner Anders Dahl onsdage kl. 18-19.
Alle kan spare rigtig mange slag fra 40 – 50 m. og indefter! En gennemsnitlig spiller bruger op mod 60% af alle sine slag fra denne afstand! Vil du ned i handicap eller bare spille oftere til dit nuværende, er det uden diskussion dette område, der giver de hurtigste og bedste resultater!
Vi vil i undervisningen, komme gennem forskellige temaer, bruge tid på de vigtigste elementer i det korte spil og lægge meget vægt på at gøre den seriøse træning hyggelig og sjov.
Tilmelding via link. http://protrainer.golfbox.dk/Player/Bookings/Current/672805af-eb3d-4c67-a287-476c2282cab2

4 gange à 60 min.
4-6 deltagere pr. hold

HGK’s efterårstur til Belek 2024

Vil du spille golf på en af Tyrkiets bedste og mest anerkendte golfbaner, samtidig med at være indkvarteret på et 5-stjernet All Inclusive-hotel, så er klubbens efterårsrejse lige noget for dig! Vores trænerteam har sat en fantastisk tur sammen. Se flyer med mere info om turen HER!.

Med venlig hilsen
Jørgen Søgaard
klubmanager