Nyhedsmail 10. maj

Hermed lidt nyheder fra klubben, med udsigten til en solrig weekend.⛳☀️ 

Thomas Dam Nilsson

Efter aftale med Thomas selv, har jeg lovet at informere klubbens medlemmer om hans sygdomsfravær. Thomas er desværre blevet ramt af sygdom med stresslignende symptomer og er derfor ikke til rådighed i klubben for nuværende. Vi hjælper og støtter selvfølgelig Thomas gennem forløbet og bringer nyt om Thomas, så snart der er noget at berette om. 

Åbning af nyt teested på hul 5

Så sker det endelig. Lørdag d. 11.05.2024 åbner vores længe ventede teested på hul 5, og par 71 i Hillerød Golf Klub er en realitet. Som det ser ud I skrivende stund, vil Morten Foldager med først mulige tee-time kl. 6.00, være den første, der slår et slag fra teestedet. Lov mig at passe rigtig godt på både teested og de omkringliggende arealer.

Greenfeepris ved spil med medlem

Der har været en del spørgsmål til pris og regler når HGK medlemmer inviterer gæster til at spille greenfee. Her følger gældende regler.

  • HGK medlem kan invitere 3 gæster udefra
  • Tider kan udelukkende bookes af HGK medlemmer
  • Hver gæst modtager 100 kr. i rabat på greenfee
  • Rabat håndteres manuelt ved indtjekning i Golfbox

BMW INTERNATIONAL OPEN

På vores hjemmeside kan du nu se resultater fra den netop afsluttende BMW International Open og de 12 medlemmer, som kvalificerer sig til klubbens hold og dermed skal repræsentere HGK i finalen, fredag den 30/8 på Søllerød Golfklub.https://hillerodgolf.dk/

Valg af tilkøb i Golfbox – Information til medspillere

Som flere nok har opdaget, har vi opdateret og udvidet muligheden for at tilvælge forskellige tekster ved bestilling af teetime i Golfbox. Dette gøres under ”Tilføj vare”, når du er inde og bestille tiden. Du kan blandt andet vælge spiller kun 10 huller eller medspillere i bold meget velkommen. Hermed er dine potentielle medspillere, godt informeret inden I går ud.

Nysøgård Pokalen 2024

Er hulspil noget for dig? Tilmeld din Nysøgård Pokalen og deltag i en anderledes spilform end den klassiske stableford. Se mere i Golfbox og tilmeld dig senest d. 17.05.24 på Golfbox.

Nyheder fra Shoppen

CALLAWAY FITTING DAG – mandag, den 13/5-24, kl. 13-17

Vi får besøg af Callaway, så hvis du synes, det er tid til at prøve noget nyt, er dette en rigtig god mulighed. Book en tid, før det for sent.

CALLAWAY kampagne:

Køber du min. 6 jern, får du en AI SMOKE WEDGE med i købet – uden beregning!

Kom forbi shoppen eller skriv en mail pågolfshop@hillerodgolf.dk

ECCO+FORMTHOTICS SÅLER – tirsdag den 14/5, kl. 11-16

Vi får Besøg af Mads fra Ecco, så er dine gamle sko ved at være færdige, så kig forbi og se, om vi har noget der passer dig.

Ydermere for vi også besøg af Per fra Sportspharma, så får du ondt i dine fødder efter en hel dag på banen, så har vi løsningen til dig.

Med venlig hilsen
Jørgen Søgaard
klubmanager