Nyhedsmail 2. maj

Endelig ramte sommeren, og det kan ses på både p-pladsen, banen og terrassen. Nu skal der virkelig spilles golf! Herunder de seneste nyheder fra manager m.fl. 

Nye trænerkapaciteter i HGK

Som tidligere nævnt har vi i Thomas Nilssons sygdomsperiode søgt andre muligheder for undervisning til vores medlemmer. Det har resulteret i ikke bare én men to alternative trænerløsninger, der åbner for både nye hold og individuelle lektioner.

Lokal pro tager trænertjans i HGK

Som mange nok allerede har bemærket, er vores ”egen” Nicolai Nøhr Madsen trådt til og hjælper især med junior- og holdtræning. I de uger, hvor Nicolai ikke er af sted til turneringer, vil det flere dage om ugen være muligt at booke Nicolai til individuelle lektioner. Se Golfbox for booking: Golfbox booking

Tidligere landstræner som underviser i HGK

Vi ser frem til onsdag d. 1. maj, hvor Anders Dahl Christiansen har første arbejdsdag på rangen i HGK. Anders har stor erfaring som træner på alle niveauer og har blandt andet været ansat som landstræner af DGU. Heldigvis har Anders takket ja til at flytte noget af sin træning til Hillerød, hvor han fremadrettet vil kunne opleves som træner på udvalgte hold. Anders kan derudover bookes til individuelle lektioner via følgende link: Book Anders. Yderligere præsentation af Anders følger på hillerodgolf.dk.

” src=”cid:image001.png@01DA9AF6.499D5150″ alt=”image001.png” border=”0″ class=”Apple-web-attachment Singleton” style=”width: 0.2083in; height: 0.2083in; opacity: 1;”>BMW Golf Experience 2024 ” src=”cid:image002.png@01DA9AF6.499D5150″ alt=”image002.png” border=”0″ class=”Apple-web-attachment Singleton” style=”width: 0.2083in; height: 0.2083in; opacity: 1;”>

Som sidste år er HGK udvalgt som nordsjællandsk deltager i BMW Golf Experience 2024. Her har du blandt meget andet muligheden for at vinde VIP access til BMW International Open. Læs mere og tilmeld dig på følgende link. BMW2024

Afskedsreception for Kim Hyrzkov

Onsdag d. 8/5 vil det glæde mig at se så mange som muligt i Restaurant Nysøgaard, når vi sender Kim Hyrzkov på en velfortjent pension med et STORT TAK! Klubben byder på et glas mellem 15 og 17. Vel mødt! 

Skovmus starter igen torsdag 2. maj

Vores mindste golfspillere mellem 4-7 år, starter deres ugentlig træning på torsdag den 2. maj kl.16:45-17:45. Så kender du en lille skovmus, der godt kunne tænke sig at gå til golf, så er det nu, de skal starte op. Vi mødes i gården! 

Buggyleje mens vi venter på Golfmore

Som bekendt har vi fået vores nye buggies ud at køre, men desværre ikke med Golfmore-håndtering, da dette modul endnu ikke er blevet leveret. I mellemtiden kan du leje buggy på Golfbox, som vi plejer. Nøglen afhentes i shoppen. Bemærk! Slutter din runde efter shoppens åbningstid, bedes buggynøgle afleveret i restauranten.

Status fra Greenkeeperchefen

Trods det regnfulde efterår, vinter og nu den vådeste april målt siden 1874, begynder banen at tørre op, og vi er tæt på at kunne pleje, som vi ønsker. Lokalt har vi har stadig våde steder, hvor gamle dræn skal dokumenteres og repareres. Det er noget af et detektivarbejde, men vi har fuld fokus på, at arbejdet udføres hurtigst muligt. Vi færdiggør et område ad gangen og tilstræber at efterlade de berørte områder med rullegræs, for minimal forstyrrelse af spillet på banen.

I den kommende tid monterer vi nye afstandsmarkeringer på banen. Helt præcist i form af sorte stolper placeret i semiroughen, med hvid skrift der angiver 100 og 150 meter til green.

Endeligt glæder vi os til snart at kunne åbne vores nye teested på hul 5. Selve teestedet, som er lagt med rullegræs, ser rigtig fint ud og plejes allerede som de andre teesteder på banen. Områderne omkring, der opbygges ved såning, er ikke helt kommet sig endnu, da vi stadig oplever nattefrost.