Anders Dahl Christiansen tilbyder træning

ANDERS DAHL CHRISTIANSEN TILBYDER TRÆNING I HILLERØD GOLF KLUB 

Fra onsdag d. 1. maj vil det være muligt at booke træning med Anders Dahl Christiansen i HGK.

Anders Dahl Christiansen har været træner siden 1999, og har blandt meget andet arbejdet for DGU i fem år, hvor han var ansat som dansk herrelandstræner. Han har desuden været medejer af Nyholm Golf Academy, og har gennem årene arbejdet for forskellige klubber i Nordsjælland. Anders har tidligere arbejdet som personlig træner for både de bedste amatører og danske tour pro’er, heriblandt spillere med sejre på DP World Tour, Challenge tour og Ecco Tour. Anders ELSKER dog at undervise på ALLE niveauer og byder både medlemmer og gæster velkommen til hans undervisning.

I forhold til selve golftræningen Anders udbyder, får man efter endt longgame lektion tilsendt en personlig videoanalyse med hans anbefalinger til, hvad man bør arbejde på i den kommende tid. Undervejs vil Trackman blive brugt i nødvendigt omfang. Husk dog som Anders selv siger; Træning af det korte spil, oftest er det der sparer dig for slag her og nu.

I Hillerød Golf Klub kan man booke træning med Anders mandag, onsdag og fredag, når han ikke er optaget af juniortræning.

30 min. – Kr. 435,-
60 min. – Kr. 850 (kan deles af to)

Anders kan bookes på følgende link: https://system.easypractice.net/book/golf-traening-i-saerklasse-af-den-mest-succesfulde-danske-landstraener-gennem-tiden#choose-where