HGK sæsonstart 2024

Så kom er endelig gang i golfsæsonen 2024! Banen er åben men dog en smule fugtig i overfladen, efter endnu et forår med vilde regnmængder. Jeg har snakket med Dennis om den nuværende situation og hvis ellers vejret arter sig, vil vi snart opleve et særdeles lækkert anlæg.

Herunder følger lidt forskellige informationer til opstart af sæsonen.

HGK medlemsguide 2024

Medlemsguiden er ankommet og alle medlemmer kan afhente i enten sekretariatet eller restauranten.

Golfens Dag 2024

Husk at vi på søndag d. 14-04-24 afholder golfens dag og har ikke mindre end 60 gæster tilmeldt. Tag nu endelig godt imod dem alle og giv dem du møder en god oplevelse med på vejen.
Vær samtidig opmærksom på, at den store puttinggreen bag klubhuset, Par-3 banen og alle ikke overdækkede udslagsmåtter på driving range, er optaget mellem 10.00 og 13.00. 

Nordgolf

Vores aftale med Ree Golf er åbnet i Golbox og kan tilgås på nedenstående link. Link til Nordgolf 

Almenvelgørende forening

Vi har fortsat brug for jeres hjælp i forbindelse med vores almenvelgørende forening. At der årligt indbetales til den af mere end 100 personer, er meget afgørende for klubben. Sidste år modtog vi ikke mindre end 350.000 kr. i momsrefusion, hvilket vil være meget ærgerligt at gå glip af. Vi har i skrivende stund modtaget betaling fra knap 70 medlemmer, så vi er ikke helt i mål endnu.

Link til almenvelgørende forening

Vind en flaske magnum Rosé?

RealMæglerne i Hillerød & Allerød og nu også Lyngby, kører også i år birdie konkurrence hul 8.
Hvis du kan lave en birdie på hul 8 – og kan fremvise godkendt scorekort uanset om det er fysisk eller elektronisk til RealMæglerne på følgende adresse:  RealMæglerne Hillerød og Allerød Aps, Søndre Jernbanevej 24, 3400 Hillerød– vil du ved fremvisning af scorekortet modtage en Magnum flaske Rosévin.
Det er kun klubbens medlemmer, som kan vinde denne præmie og der kan kun vindes en flaske pr. medlem.
God fornøjelse og held og lykke med det.
Skulle du være nysgerrig på din boligs værdi, kan du kontakte Joel fra RealMæglerne på tlf. 27 20 32 02 eller jet@mailreal.dk, for et uforpligtende værditjek.

Pro-Shoppen

SÆSONSTART 2024!!!!

Vore skønne bane er nu er åbnet for sæsonen. det er vi rigtig glade for, og vi ser frem i mod en rigtig god sæson.
Det betyder også at vi har åbent alle dage i shoppen frem til 1. november. Så skal du ud og spille eller bare er i klubben, så kom ind forbi shoppen.
Vi har alle de nye varer på hylderne og du kan altid finde et godt tilbud på det du lige står og mangler.
Som noget nyt i år, vil vi gerne hjælpe jer alle med det vi kalder et bagtjek.
Det betyder at I kan komme for med jeres udstyr og så får vi en snak om hvad der er i baggen. Vi vil så komme med råd og vejledning på om der er noget der trænger til at blive skiftet ud eller der skal tilføjes noget nyt, som vil forbedre dit spil og dermed din oplevelse ude på banen.
Vi har vores eget slagrum, hvor vi har en Trackman, så du i kan kvit og frit få testet dit gamle udstyr op mod noget nyt. Kom forbi shoppen og book en tid til test af udstyr.

Åbningstider:

Mandag-Torsdag. 9-18.
Fredag-Søndag 9-16
Helligdage 9-16.

Vi glæder os til at se jer i shoppen.


Med venlig hilsen

Jørgen Søgaard
Klub Manager