Banen åbner

Så er tiden kommet til, at vi snart åbner vores dejlige bane.

Vi har knoklet de sidste par måneder for at gøre det nye teested på hul 5 færdigt. Vi har lavet alt arbejdet selv og på denne måde sparet klubben for små 300.000 kr. Vi påregner at tage det i brug medio maj, og vil ved samme lejlighed få ratet banens par om, når 5. overgår til et par 5 hul. Tak til de frivillige for hjælpen med at lægge 450 m2 rullegræs – godt gået. I kan på billederne se lidt af arbejdet fra hul 5.

Vi har lavet masser af arbejde hen over vinteren. Bl.a. renoveret bunkers på hul 15, skovet en del ved hul 13, ordnet stierne og sat en masse nye skilte op således, at nye spillere og gæster bedre kan finde rundt.

Vi bruger resten af påsken og næste uge på at gøre banen helt klar og åbner lørdag d. 6. april kl. 10.00. Golfbox er allerede nu åben for bookninger.

Vær venligst opmærksom på, at vinterbanen lukkes ned fredag, hvorfor der ikke kan bookes tid denne dag.

Vi håber, at vi får en god sæson – og vi håber, at I vil hjælpe os med at passe på banen ved at rive i bunkers, rette nedslagsmærker, tage affald med sig og generelt være ambassadører for HGK og vores dejlige bane.

Mange hilsner
Dennis jensen, Chefgreenkeeper & Henrik Pedersen, Baneudvalgsformand