Godt tilbud på træning og lidt klubinfo.

Godt tilbud på træningslektioner frem mod åbning af banen.

Vi kører jo en del vintertræningskurser i vore studios hver mandag-torsdag om eftermiddagen/aftenen og det har været en stor succes.

Imidlertid kan vi se, at der er nogle ledige formiddagstider frem til kl. 13.00 både hos Kristian og Thomas, hvor der kunne blive plads til enkelt lektioner – og derfor introducerer vi et godt tilbud frem til 15. marts.

Fra mandag d. 12 er prisen i tidsrummet 9.00- 13.00 på en lektion kr. 100,00 (normalt kr. 240,00) og I kan booke ledige tider på normal vis gennem golfbox/Proplaner. Vi håber, at rigtigt mange vil benytte muligheden for at blive endnu skarpere til sæsonstart.

Styning af træer på P-pladsen.

Alle vore lindetræer på P-pladsen trænger i høj grad til at blive plejet, så tirsdag d. 13 starter vi med at få stynet alle træerne ned gennem p-pladsen. Vi er derfor nødt til at afspærre noget af p-pladsen og beder alle om at respektere afspærringerne, således at arbejdet kan udføres uden at genere nogen.

Beplantning ved hul 5 og hul 14.

Der er nu lavet en aftale med Bane DK/Lokaltog om at de igangsætter beplantningen af hele området mellem togsporerne samt ved hul 14 ind mod golfbanen i uge 09, således at vi endelig kan få afsluttet den del af baneombygning også.

Reparation af stien mellem hul 12 og 13.

Stien har længe været meget mudret pga vandpresset fra banedæmningen. Der er nu indgået en aftale med Bane DK om at de sørger for at få drænet og repareret stien, således at man kan komme tørskoet over den. Arbejdet forventes igangsat indenfor et par uger.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanager