Masser af muligheder for træning og spil i vores studios

Masser af muligheder for træning og spil i vores studios.

Det er jo herligt at se at flere og flere tager simulatorgolfen til sig og bruger vores studios. I weekends har der de seneste uger været booket fra tidlig morgen til sen aften og derfor vil vi forsøge at skabe yderligere kapacitet.

Det har vi gjort ved at åbne studios i den kommende uge på alle tidspunkter, hvor der ikke er planlagt træning med vores Pro’er og da det er ved at være vinterferiesæson, er det ganske mange tider vi har åbnet.

Så hvis du ikke har prøvet det endnu er der godt muligheder – gå blot ind i golfbox og book en tid i enten Studio 1 eller 2 – og husk at ringe/send sms til Bo på 40143487 eller Kim på 20200244, så vi kan sende jer en kode til indgangen.

Og vil du hellere slå bolde på rangen…

…Er der jo fin mulighed for det – der er altid bolde i magasin 2 (ved de overdækkede pladser) og alle skærme er klar til brug – dog har vi ikke åbnet alle skærme de dage, hvor vejret er rigtig skidt, men der er altid mulighed for at åbne flere ved behov.

Vi har indsat de gratis bolde på jeres Golfmore app, så I kan bare gå i gang med at bruge dem.

Ny Manager – søges.

Som det tidligere er udmeldt skal klubben have ny manager i foråret – Der er en stillings- og profil beskrivelse uploaded på vores hjemmeside, så hvis der skulle være nogen der havde lyst til at søge jobbet kan I finde alle oplysninger der.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanager.