Åbning af vinterbanen

Vinterbanen åbnes.

 

Det her slipper vi for, når vi åbner vinterbanen – men til gengæld vil gummistøvler og terrængående dæk til trolleyen sikkert være en god ide😊. Der er meget vådt ude på banen, så pas godt på den.

Som noget nyt i år har vores greenkeepere laver nogle forhøjede tee-steder med udslagsmåtter på – venligst brug dem, så vi skåner banen mest muligt. Der er opsat skilte til next tee hele vejen rundt, så det er nemt at gå de 9 huller – husk at booke 2 tider, hvis I vil gå 18 huller.

Vi åbner vinterbanen – 9- huller – på onsdag d. 13. december – der kan bookes tid i golfbox på normal vis. 

Bolde på driving range.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har været lidt udfordret på opsamling af bolde både pga sne, frost og regn. Men det er vi ved at have styr på nu.

Boldautomat 2 (ved de overdækkede pladser) er tom indtil på onsdag og derfor skal der trækkes bolde i boldautomat 1 – fra onsdag har vi flyttet alle bolde til boldautomat 2, så der vil være rigeligt med bolde der og kun ganske lidt i 1 – og således vil det være resten af vinterperioden.

Simulatorgolf i studierne.

Det er super at I virkelig er begyndt at tage simulatorgolfen til jer og spille i studierne – og vi skal have mange flere med – inviter nogle af dine normale spillepartnere med, så de også kan prøve, hvor sjovt og lærerigt det er.

Et par praktiske forhold:

  • når I booker i Golfbox (hhv. studie 1 el. studie 2) kommer en infobox frem på skærmen med 2 telefonnr. på – husk at kontakte et af dem i god tid for at sikre at I får en kode til låsen på studiet
  • Varmepumperne er sat til en fast temp. på 16 gr. – venligst undlad at justere på dette.
  • Er varmen ikke tændt når I kommer sidder fjernbetjeningen lige til venstre for indgangsdøren, hvor i kan tænde, hvis det er nødvendigt.
  • Sluk venligst for varmen senest når I forlader studiet (også selvom det ser ud til at være booket senere)
  • Husk venligst at rydde op efter jer – tag affald med hjem igen😊.

Par 3 banen.

Og endelig er vores par 3 bane jo åben året rundt, så her kan der også spilles.

God fornøjelse med både vinterbane, range og simulatorgolfen.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanager.