Nu skal vi på vinterbanen

Nu lukker vi sommerbanen og vi skal snart på vinterbane.

Det er desværre ikke længere muligt at spille på sommerbanen pga den megen nedbør – vi giver os selv for store udfordringer med at få banen klar til næste sæson, hvis vi fortsætter med at spille på den. Derfor er banen lukket ned med udgangen af i dag.

De næste dage bruger vi på at klargøre vores 9-hullers vinterbane, som åbner d. 17. november kl. 10.00 og du kan allerede nu booke tid i golfbox til at spille på den.

Heldigvis har vi fået en super driving range, hvor du kan spille både vores egen 18 hullers bane og mange andre på Trackman range – hvis du ikke har prøvet det endnu , skulle du benytte lejligheden til at stå i tørvejr, men stadig i frisk luft og spille med dine makkere. Der ligger en god instruktion på vores hjemmeside i brugen og hvis du er i tvivl, så spørg – der er altid nogen der vil hjælpe dig igang.

Og endelig har vi jo også lige introduceret vores simulatorgolf i begge studios, som også kan bookes på golfbox – også her er der gode instruktioner både på hjemmesiden og der er også opsat instruktioner i studierne – det er ret nemt at komme igang – og igen, hvis du er i tvivl spørg endelig.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanger