Så skal vi til yoga igen.

Vi er glade for igen at kunne tilbyde YOGA i klubben med Marianne som yoga-lærer.

Sæsonen kører fra onsdag d. 25. oktober 2023 til og med onsdag d. 27. marts 2024. Vi holder juleferie fra yogaen i uge 52.

Vi har alle et forskelligt udgangspunkt, og det er ikke vigtigt, at du kan gå i split eller nå dine tæer. Vi arbejder på et niveau, hvor alle kan være med og udvikle sig fra. Det er vigtigt hele tiden at tage udgangspunkt i dig selv og i, hvad din krop kan og vil. Der vil være fokus på styrke, smidighed og balance. Du får sved på panden, og du vil opleve, at yogaen er med til at gøre dig mere nærværende, fokuseret og kropsbevidst. Der vil være plads til både personlig udvikling og masser af grin, sjov og socialt samvær med andre medlemmer i klubben 😊.

Yogaen vil foregå i vores restaurant i følgende tidsrum – onsdage:

HOLD 1 – kl. 16.00 – 17.15
HOLD 2 – kl. 17.30 – 18.45

Du bedes selv medbringe en yogamåtte, et tæppe og gerne en yoga-blok. Mød op i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Vi flytter selv lige bordene og sætter på plads efter os, når vi er færdige (så det er fint at komme 15 min. inden start).  Og så til det bedste – det koster KUN kr. 350,00 at være med i hele sæsonen.

Der vil være enkelte onsdage, hvor Marianne ikke kan være til stede. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde vikar. Lykkes det ikke, må vi aflyse disse få dage. Vi informerer løbende.

TILMELDING VIA GOLFBOX/KLUBTURNERINGER – ELLER KLIK HERvi kan højst være 25 på hvert hold, så det er først til mølle – vi laver ventelister på dem, som ikke kan komme på holdet med det samme.

Husk – YOGA er for alle!

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov