Første klubturnering på Trackman Range m.v.

Første klubturnering på HGK’s bane på Trackman Range er klar.

Så kan vi introducere vores første turnering på vores nye bane på TR – du skal tilmelde dig til turneringen via golfbox på linket: GolfBox

Turneringen vil køre hele uge 41 og det bliver spændende at teste, hvordan vi kan afvikle klubturneringer på rangen. Vi håber at rigtigt mange af jer vil deltage i turneringen – og vi sørger naturligvis også for at der præmier til vinderne af turneringen.

Vi udsender meget mere info og instruktioner om, hvordan vi afvikler turneringen og hvordan du skal bruge Trackman Range systemet til at spille turneringen – således at det bliver ganske ukompliceret at deltage.

Men meld jer endelig til allerede nu.

International Bull’s Eye turnering med Trackman Range.

Der kører i øjeblikket en international turnering på Trackman Range – og vi har allerede 21 deltager med i turneringen. Vi ville imidlertid meget gerne have mere end 40 medlemmer til at deltage i turneringen både for at teste det af, men også for at sikre at deltagere og klubben kan vinde nogle af de præmier, som der er afsat til klubber med mere end 40 deltagere.

Se mere her om turneringen og kig så forbi rangen og deltag😊. Bulls Eye

Almennyttig forening.

Hvis du skulle have lyst til at støtte klubben ved medlemskab af den almennyttige forening, vi tidligere har orienteret om kan du stadig nå at tilmelde dig via dette link: her

Ved et medlemskab er du med til at sikre at HGK kan søge om momsrefusion, hvilket kan være med til at give et godt bidrag til klubbens økonomi. Samtidigt bruger vi de indbetalte bidrag til at forskønne vores omgivelser og bane. Bidraget i år er kr. 201,00 pr. medlem.

På forhånd tak for supporten.

Frivillig arbejdsdag på lørdag d. 30. september kl. 9.00-13.00

På lørdag afholder vi efterårets frivillige arbejdsdag, hvor vi skal gøre klubben klar til vinterperioden og få ordnet en masse større og mindre opgaver. Du kan stadig nå at tilmelde dig via dette link: frivillig arbejdsdag.

Det er altid en hyggelig dag, hvor vi både får løst en masse opgaver og nyder det sociale samvær med andre klubmedlemmer – så kom gerne med.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanager