Hjemmesiden opdateres på en række områder

Sæt kryds i kalenderen d. 30. september – der holder vi fælles arbejdsdag i klubben – mere info kommer.

Hjemmesiden.

Vi er i øjeblikket ved at opdatere vores hjemmeside på en række områder for at gøre den mere informativ og for at stille flere informationer til rådighed for jer som medlemmer og vores gæster.

Der vil løbende blive idriftsat ændringer, og de første kan I allerede nu se.

Vi har lavet et Greenkeepers Hjørne på forsiden https://hillerodgolf.dk , hvor vi løbende vil lægge information om arbejderne på vores bane m.v. – i øjeblikket har vi lagt følgende info op:

  • Væksten i græsset er ekstrem i denne periode, og vi klipper alt hvad vi kan nå, men det kan desværre ikke undgås, at der kommer noget afklip.
  • I øjeblikket topdresser vi med 120 tons sand på hul 16 for på sigt, at opnå en mere fast og tør overflade. Når vi er færdige på hul 16, fortsætter vi på hul 15 med 80 tons. Vi beklager de gener det medfører – der kommer løbende opdatering.
  • Strømmen til pumpen på hul 15/16 er gået, og vi leder efter fejlen i øjeblikket. Det er derfor, at vi har en dieselgenerator kørende for at holde hullerne spilbare.
  • Vi har fejl på den gamle hovedvandledning ved 18. green, som vi er ved at undersøge og udbedre.
  • Efter de seneste måneders heftige regnskyl har vi udfordringer med, at banedæmningen mellem hul 12 og 13 afgiver meget vand på stien langs Tørkeris Sø. Vi er i kontakt med Bane Danmark (som ejer jorden) om at få udbedret forholdet.
  • Der er ligger en stor gren på tværs af stien mellem hul 14 og 15 – passage er dog muligt – men den bliver fjernet hurtigst muligt.

Der er lagt en aktivitetskalender op på forsiden, således at du altid kan orientere dig om de planlagte aktiviteter i klubben i den kommende måned. https://hillerodgolf.dk/aktivitetskalender/#/customer/109/schedule

Vi har lavet et område med medlemsinfo på forsiden – https://hillerodgolf.dk  hvor vi lægger alle de informationer, som normalt går ud som mails. I begyndelsen vil vi fortsat udsende mails, men senere overgå til blot at udsende links til de artikler og informationer, vi lægger på hjemmesiden.

Nyt medlemsmagasin.

Så er det nye medlemsmagasin kommet i trykt version og kan afhentes i klubhuset. Det ligger også på hjemmesiden https://hillerodgolf.dk/magasinet-nr-2-2023

Vi kommer løbende til at opdatere jer på de forandringer vi implementerer på hjemmesiden og håber I vil tage godt imod dem.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanager