Bedre flow på banen

Hjælp os med at få et godt flow i spillet på vores bane.

Vi har rigtigt mange spillere på vores bane næsten alle dage – og det er jo herligt, at der er mange som vil ud og nyde en runde golf på vores gode bane.

Når der er pres på banen stiller det også krav til at vi alle gør, hvad vi kan for at sikre at runden kan afvikles i et tilfredsstillende tempo, så der ikke opstår unødig ventetid på de enkelte huller.

Ikke sjældent bliver vi gjort opmærksom på, at spillet ikke altid kører i det tempo man kunne forvente og det giver anledning til skuffelse og irritation hos medlemmer og gæster, som har en forventning om at kunne afvikle en runde på de ca. 4 timer og 15 min. som vi forventer den skal tage.

I kender alle de næste punkter vi skriver – men det er vist aldrig en dårlig idet lige at gentage det:

Hvad kan vi gøre for at sikre en god afvikling af spillet:

  • Ved bookning af tee time skal I tænke på ikke at få for højt et hcp i bolden – max.  144 – få sammensat jeres bolde, så I kan opfylde dette i størst muligt omfang.
  • På jeres scorekort er printet den forventede tid de enkelte huller skal tage at spille – vær opmærksom på det og overhold tiderne –
  • Saml op, hvis du alligevel ikke kan få point
  • Lad være med at lede efter bolde mere end 3 min.
  • Sørg for at spille ”ready” golf – inden du kommer til din bold har du allerede besluttet, hvad du skal slå med og får afviklet slaget hurtigt, slå dit slag når du er fremme ved din bold du behøver ikke vente på at andre slår, sørg for at stille din trolley hensigtsmæssigt i forhold til næste hul ved greens, forlad green hurtigt og skriv dit scorekort på næste teested
  • Hvis der er ledigt hul foran jer og I bliver indhentet så luk igennem ved først mulige lejlighed
  • Tag hensyn til alle på banen og medvirk til at det bliver en god oplevelse at spille en runde

Lad os alle hjælpe hinanden til at opnå bedre spilafvikling – det vil give glæde og mere tilfredshed med vores klub og bane.

Bedste hilsen
Kim Hyrzkov
Klubmanager