Bridge i golfklubben

Til alle medlemmer af Hillerød Golf Klub

Vi gør opmærksom på, at HGK har andre aktiviteter end golf at byde på i vintersæsonen, blandt andet kortspillet BRIDGE. – Ved bridgebordet kan man lære andre af golfklubbens medlemmer at kende.

HGK’s bridgeklub går nu ind i sin 18. sæson – vi spiller hver 2. søndag i HGK’s restaurant fra kl. 13.30 til ca. 17.30 – der er plads til såvel øvede som ikke øvede bridgespillere, da vi spiller i styrkeopdelte rækker. – Der er ingen substitutpligt, da man blot melder sig til fra gang til gang.             

 Sæsonen starter søndag, den 8/10.

Medlemskabet af bridgeklubben koster kr. 150,- pr. medlem for hele sæsonen, der går fra oktober til og med marts/april måned – og der spilles i alt 13 gange. Medlemmer af golfklubben kan spille med en makker, der ikke er medlem golfklubben, ligesom tidligere medlemmer af golfklubben kan spille med i bridgeklubben.

Der spilles om vinpræmier i hver turnering – præmierne er gavekort til Holte Vinlager i Hillerød.

I kan læse mere om bridgeklubben på HGK’s hjemmeside under ”klubber” – Bridgeklubbens mailadresse er: bridge@hillerodgolf.dk

På bridgeudvalgets vegne
Birte Kildgaard og Flemming Andersen