Vores elitedamer spiller om DM igen.

Vores Damehold har stolte traditioner og har igen kvalificeret sig til finalespillet om det danske mesterskab for klubhold – sådan – tillykke med det!

Holdet har til årets kampe bestået af Frederikke Jensen – Fie Olsen – Fie Ekman – Freja Ekman – Sarah Skovgaard og Nicole Broch Estrup.

Vi var i pulje med Kokkedal – Helsingør og Smørum.

Smørum løb sikkert med 1. pladsen i puljen – med 10 point for 6 kampe, kun 10 – da vi slog dem på hjemmebane i søndags 😊 , men vi var allerede en sikker nr. 2 – da vi lørdag selv havde afgjort det, ved at slå Helsingør med 7-5 i Helsingør. Finalespillet afvikles d. 16-17/9 på København GK’s bane på Eremitagen.

Som nogle vil huske, så var vi sidste år udfordret på at stille hold til Finale-spillet, da vi havde 3 af spillerne på College i USA, Fie E. – Freja E. og Sarah S. – ligesom både Fie O. og Nicole havde turneringer de var tvunget til at deltage i. Vi valgte derfor at melde afbud, da vi ikke følte at vi kunne byde hverken modstandere eller egne spillere, ud fra sportslige og menneskelige hensyn, at stille op med det hold der så var muligt. Dette afbud medførte desværre en sag i DIF’s appelinstans, som vi dog vandt og dermed beholdt vores plads i Elitedivisionen, men også at reglerne for evt. afbud til Finalespillet blev lavet om. Det betyder at et afbud nu vil medføre en tvangsnedrykning til kvalifikationsrækken – det samme som at starte forfra.

Situationen er desværre næsten den samme i år, vi har 3 spillere på college og 2 Pro’er der har vigtige turneringer for dem i forhold til ranglister mm., men dog med den klare fordel for os, i forhold til sidste år, at nogle af vore unge piger er blevet meget bedre i løbet af det forgangne år 😊 – Frederikke er klar, ligesom Fie O. i hvert fald er klar til at spille om søndagen, om medaljer.

For at fastholde vores plads i Elitedivisionen, og dermed fortsat have et “flagskib” i klubben og noget for vore mange dygtige piger på vej, at se op til / se frem til at kunne deltage i, og fastholde de dygtige piger/damer vi har – ligger det derfor klubben meget på sinde, at vi i år stiller op – og så må tage resultatet der så er muligt, og da det er hulspil og golf, så ved vi jo alle, at det ikke altid er forudsigeligt 😊. Kaptajnen og trænerne arbejder derfor lige nu på at få klarhed over situationen og hvordan vi stiller et hold, men som det kan ses af ovenstående – vil vi nok række ud til nogle potentielle junior – og/eller damespillere til at hjælpe holdet – i denne situation og håber på forståelse herfor og også gerne opbakning hertil.

Lørdag d. 16/9 skal der spilles semifinale imod Vejle GK’s damer og afhængigt af resultatet, skal der så spilles om Guld/Sølv – eller Bronze medaljer om søndagen. Der spilles begge dage foursomes (2) om formiddagen og singler (4) om eftermiddagen og der kan udskiftes en spiller i pausen, hver dag.

Hilsen en stolt Kaptajn og Trænerne og endnu en gang tillykke til hele holdet!