Nyt midlertidigt indspilsområde

Vi har skabt et midlertidigt indspilsområde på den gamle range. Der er 2 områder, man kan træne fra.

Første område er der, hvor de gamle måtter lå – her er der nu lagt 3 måtter. Her kan der spilles til de 2  ternede flag. Ved hver af de 3 måtter er der et skilt med en meterangivelse til hvert af de to ternede flag. Fra disse 3 måtter må der under ingen omstændigheder slås længere end 70 meter og dermed IKKE mod de fjerne hvide flag af sikkerhedsmæssige årsager.

Andet område er det slagområde, som er vist på tegningen. Herfra må der slås mod de to nærmeste hvide HGK flag og altså IKKE mod de ternede flag i første område af sikkerhedsmæssige årsager. Vær opmærksom på ikke at slå ind på 18. fairway.

Og for god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på at I skal spille med egne bolde – det er ikke tilladt at fjerne bolde fra driving range til formålet. Vær opmærksom på hinanden, når I samler jeres bolde op efter træning.

Det vil fortsat være muligt også at benytte det ”gamle” indspilsområde ved terrassen.

Boldmaskine 1. på driving range.

Vi får en del spørgsmål om holdmaskine 1 på rangen – den har været ud af drift i en periode, da vi har haft leveringsproblemer med nogle reservedele – men om alt går som planlagt skulle den komme op og køre igen fra på onsdag.

Kommende turneringer.

Der er nu åbent for tilmelding til den årlige Holte Vinlager Open, som spilles d. 20. august – så gå allerede nu ind og tilmeld dig på Golfbox.

Bedste hilsen og god weekend
Kim Hyrzkov
Klubmanager.