Golfrock 2017 i Hillerød Golf Klub en stor succes.

Golfrock 2017 i Hillerød Golf Klub en stor succes.

 

GolfRock turneringen I Hillerød d. 26. maj, 2017 blev en stor succes på alle måder.

I fantastisk solskinsvejr mødte 19 hold til en dag ud over det sædvanlige på HGKs golfbane, der også i dag stod fantastisk flot overalt. Efter et godt morgenmåltid gik skuddet til gunstarten kl. 9.00 – og alle var klar til at gå efter de meget store præmier, der var på spil – bl.a. 3 nye biler som hole-in-one præmier – og naturligvis også den endlige sejr. Der blev kæmpet godt på alle hold og det var trætte og meget varme spillere, der kom ind efter turneringen. Heldigvis havde nogle af vores gode sponsorer opstillet små boder, hvor det var muligt at få slukket tørsten og lidt at spise  undervejs.

Restaurant Nysøgård havde sørget for kolde drikke og god frokost til de trætte spillere og dagens vindere kunne belønnes med mange flotte præmier. Vinderen af holdkonkurrence blev Team Rotec, der kunne hjemtage den store pokal.

Dagen i HGK kunne afsluttes med at overrække Direktør for Børnecancerfonden Marianne Benzon Nielsen overskuddet fra hele arrangement på kr. 216.000 til hjælp til det meget store arbejde fonden gør for kræftramte børn og deres familier.

Hele golfarrangementet er gennemført af Hillerøds 3 Rotary klubber og HGK og muliggjort gennem stor støtte fra alle sponsorer, som meget velvilligt har støttet projektet. Og det ser ud til at alle havde en herlig dag for der er allerede 10 hold som har tegnet sig til næste års turnering.

Den herlige dag blev foreviget af Krestine Havemann og alle de skønne billeder kan ses på vores hjemmeside www.hillerodgolf.dk.

 

Kim Hyrzkov

Klubmanager