“Hjulet drejer” hos Tirsdagsdamerne

Se spilleplanen her: Hjulet drejer spilleplan

‘Hjulet drejer’ ’Hjulet drejer’ er navnet for de dage, hvor udvalget blander boldene. Det er selvfølgelig frivilligt at være med. Du vil høre mere om, hvordan vi arrangerer aktiviteten på formødet 4/4. ‘

Du kan tilmelde dig allerede på formødet, og ellers på opslag i omklædningsrummet frem til 2/5-2017. Formålet med ‘Hjulet drejer’ er at spille med flere forskellige, og på denne måde lære flere at kende.
Resultatet på dagen er selvfølgelig en del af den løbende turnering. Hurtigt efter 2/5 sammensættes holdene. Det vil være 3-bolde. Spillelisten opsættes på opslagstavlen og lægges på hjemmesiden.
Navne, medlemsnumre, mailadresser og telefonnumre vil fremgå af listen. Spilleren i første kolonne på listen bestiller tiden for hele bolden (3stk) i golfbox.

I 2017 har vi reserveret dagene 16/5 og 29/8 til denne aktivitet. Du kan godt være med, selv om du kun kan den ene af dagene. Spillere,der ikke ønsker at deltage, melder sig blot i golfbox som de plejer, men det er hensigtsmæssigt, at de sammensatte bolde i ‘Hjulet drejer’ respekteres. Det kan ved tilmeldingen markeres, hvis man kun kan eftermiddag fra kl. 14.00. Bliver dette tiltag populært, kan vi udvide antallet af dage i de efterfølgende år, da det ikke kræver særlige aftaler med klubben.
GOD FORNØJELSE