Tirsdagsdamernes Tirsdagscup 2017

 

Tirsdagscup’en er en løbende turnering hen over sæsonen. Man spiller hulspil to og to, vinderen går videre. Spilledag aftales mellem de to der skal mødes og er ikke nødvendigvis om tirsdagen. Spillere med forskellig styrke kan sagtens konkurrere. Herunder ser du hvordan. Den endelige vinder fejres ved sæsonafslutningen i oktober

Hulspil – med ¾-HCP-forskel

Tirsdagsdamer med max. 36 slag kan deltage.

Sidste tilmelding er 25/4-2017.

Deltagelse er gratis. Skriv jer på listen ved formødet eller i omklædningsrummet.

Vi seeder spillerne og en spilleplan opsættes i omklædningsrummet og lægges på hjemmesiden, hurtigt efter tilmeldingsfristens udløb.

Af planen ses hvem man skal spille med (modJ). Man skal selv kontakte hinanden. Telefonnumre og datoer for matchafvikling fremgår af spilleplan. Prøv at aftale matcherne i god tid. Resultatet føres på listen i omklædningsrummet og vinderen kontakter næste modstander.

Vi vil gerne have, at de faste tidsfrister overholdes.

Eksempel:

Spiller A har 18 slag

Spiller B har 30 slag

Forskellen er 12 slag – 3/4heraf=9 slag, som fordeles til spiller B efter hullernes handicapnøgle. Spiller B har altså ét slag mere en spiller A på hullerne med sværhedsgrad 1-9.

 

Du kan se deltagerlisten samt downloade spilleplanen for 2017 ved at klikke her: http://hillerodgolf.dk/tirsdagsdamer-tirsdagscup-2017-deltagerliste/