Udstyr

Golf Udstyr / Custom Fitting / Demo-Udstyr og Demonstrations-Dage

Cobra, Callaway, Mizuno, Ping og Titleist er navnene man skal holde øje med i shoppen i 2016! Alle store kendte navne i golfbranchen og alle med helt nye og rigtig spændende modeller til den nye sæson! Vi byder på modeller til topspilleren, klubspilleren og begynderen og udfører ”Custom Fitting” for alle mærker – samtidig er vores priser yderst konkurrencedygtige! Alle nævnte mærker har et udvalg, der dækker køller, jern, wedges, putters, bags og ofte flere muligheder, som bolde, handsker m.m.

Vi fører Demo-udstyr fra alle mærker og herudover holder vi 3 DEMO DAGE om året – se vores undervisningsfolder ”Udvikl dit spil”, som kan downloades på vores undervisningsside for nærmere detaljer.

El-vogne anvendes mere og mere, og vi har valgt at fokusere PowaKaddy, men kan også levere andre mærker. De fleste vogne leveres i dag med Lithium batterier som er både ekstremt lette og langtidsholdbare – samtidig er de også blevet billigere!

ClicGear, Bag Boy & Black Owl er hovedmærkerne blandt ”almindelige” vogne – der en modeller og priser til alle!

Er der varer som I skulle ønske, som vi ikke fører, så kan vi skaffe dem! Også til konkurrencedygtige priser! Lad os høre fra jer, så får I hurtigt en pris og leveringstid! Ellers kan man altid bruge vores Gold Store katalog, som inspiration!

Hillerød Golf Klub

Nysøgårdsvej 9, Ny Hammersholt
DK-3400 Hillerød
Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 4826 5046
sekretaer@hillerodgolf.dk
webmaster@hillerodgolf.dk

Åbningstider

Tirsdag til fredag: kl. 9.00 til 15.00
Lørdag: 9.30 til 13.30.
Telefontid: 9.30 til 13.30