Hillerød Golf Klub – Onsdagsherrer

19/4-2018

Ved behandling af scorekort efter første runde var der ingen der havde ønsket at spille en 9-hullers runde. Derfor har vi besluttet at lade D-rækken være for almindelig 18-hullers runder.
D-rækken spiller lige som C-rækken stableford hver runde.
Resultater fra første runde og S-HCP grænser for hver række er opslået i mellemgangen og ses her:

A-række:       – 15
B-række:  16 – 24
C-række:  25 – 32
D-række:  33 – 48*
*) Højere spille HCP reduceres til 48

 

————————————————————————————————-

Kort referat fra intromøde den 11/4

 1. Løst og fast generelt om onsdagsherrerne

  1. Onsdagsherrerne er en klub for alle herrer, der er fyldt 18 år med tilladelse til 18-hullers banen. Man bliver medlem ved at overføre 300,- kr til på reg. nr. 5064 kontonr. 1362095 i Jyske Bank.

  2. Alle spillere bliver opdelt i rækker ud fra deres spille HCP. Den række man starter i forbliver man i gennem hele sæsonen uanset HCP ændringer. Der spilles maksimalt med HCP på 48 ekstraslag; har man et højere HCP spilles kun med 48.

   Inddeling i rækker foretages efter første spilledag, dog er alle spillere med HCP fra 15 og mindre automatisk i række A.

   Det er igen i år både muligt at spille fra rød eller gul tee. Blot skal man hele sæsonen spiller fra samme farve tee.

  3. Man bestiller selv tid en onsdag, hvor HGK herrer har forlænget tidsbestilling. Der opfordres til at man spiller i 4-bolde, og er man uden makker melder sig på ledige pladser. Altid spændende at spille med nye mennesker.

  4. Efter runden underskrives det korrekt udfyldte scorekort og lægges i postkassen i herrernes omklædningsrum inden torsdag morgen kl 8:00.

   Scorekortet underskrives af spiller og markør. Markøren behøver ikke at være medlem af onsdagsherrerne, men naturligvis selv have gyldig banetilladelse.

   Turneringen er en tællende turnering så alle vil blive HCP reguleret i henhold til deres resultat.

  5. Turneringsprogrammet ligger på nettet, trykt i den lille brochure og er opslået i mellemgangen til omklædningsrummet.

  6. Resultater er i Golfbox torsdag eller fredag, månedsresultater i mellemgangen og på hjemmesiden

  7. Vi holder en holdturnering onsdag den 13/6 med gunstart kl. 8:00. Tilmelding sker i golfbox. Udvalget sammensætter holdene. Resultater fra denne dag indgår ikke i den løbende turnering.

  8. Interesserede der ikke får mail fra onsdagsherrerne, eller skifter mailadresse opfordres til at sende en mail til Larsbak@outlook.dk

  9. For mere om onsdagsherrerne henvises til vor lille brochure, som også ligger på hjemmesiden.

 2. Vinterturnerings resultat

  1. præmie: Pelle Lundkvist

  2. præmie: Jess Nørgaard

  3. præmie: Kurt Koudahl Petersen

 1. Nyt i år

  1. Igen i år stiller vor sponsor Holte vinlager, Hillerød en stor(12 liter) flaske rødvin som Hole-in-one præmie til den første onsdagsherrer, der i turneringen laver hole-in-one.

  2. Vi vil forsøge at oprette en D-række, der kun spiller 9 huller. Der skal som minimum deltage 10 i rækken, og husk man forbliver i rækken hele sæsonen. De 9 huller kan spilles på de tider HGK har reserveret til 9 hullers spil. Man spiller med fuldt spille HCP i D-rækken.

   HUSK: Ved første spilledag at notere at man ønsker at være i D-rækken og/eller send en mail til en fra udvalget

  3. Åben herredag er i år aflyst og ”erstattet” af en ekstra udflugt, altså 2 udflugter i år. Den første udflugt er mandag den 4/6 og går til Skjoldnæsholms Trent Jones bane. Tilmelding foregår i golfbox. Vi er garanteret 30 pladser, så her gælder først til mølle-princippet. Greenfee, 3 håndmadder og en øl/vand er inkluderet for 350,- kr.

  4. For nye golfspillere vil vi forsøge at reservere specielle spilletider hvor en erfaren golfspiller vil gå med i bolden. Mere herom senere og på vores hjemmeside. I den forbindelse søger vi frivillige, der vil hjælpe vore nye spillere på vej. Send mail til en fra udvalget.

  5. I år vil alle kunne følge eclectic konkurrencen da turneringen er oprettet som en netto eclectic turnering.

 2. Vinsmagning

  1. Hans Nielsen fra Holte vinlager, Hillerød fortalte om en ny spændende vin, som vi fik en smagsprøve på. Det var en Languedoc 2010 reserve, smagte rigtig godt og kan købes for 65 kr (ved 6 stk) hos Hans.

 3. Lidt af hvert

  1. Mikkel Lund fortalte kort om mulighederne i Facebook. Han vil oprette en Facebook side, der skal indeholde information om onsdagsherrerne.

  2. Ole Haag afholder en regelaften den 7. maj kl. 19 for både tirdagsdamer og onsdagsherrer. Ole vil fortælle om regler med udgangspunkt i vores egen bane og svare på spørgsmål f.eks. om de kommende nye regler.

  3. Begynderudvalget søger mentorer til spil på mandage og torsdage og faddere til nye spillere. Få meldte sig, men interesserede opfordres til at kontakte Bjarne Lau Pedersen(bjlp@email.dk) fra begynderudvalget.

Har du iøvrigt spørgsmål kontakt gerne en fra udvalget.

Mange gode golfhilsner,

Ralf Oest,ralfoest@live.dk

Lars Bak,larsbak@outlook.dk

Truels Hjort,truels.hjort@gmail.com

Bent Breiner,bent.breiner@gmail.com