Velkommen til eliten

Velkommen til elitens hjemmeside. Hillerød Golf Klub er kendt gennem årene som en af Danmarks førende klubber, når det gælder junior og elite. Det er blevet til en række DM både individuelt og for hold. Derudover en masse flotte individuelle placeringer - her i blandt EM for hold 1992.


em spanienHillerød Golf Klub har bidraget med spillere til det danske landshold: Albertha Greve, Anne Larsson, Karin Kjærbye, Nicole Broch, Anders Hansen, Flemming Poulsen, Jesper Kjærbye, Julian Jakobsen, Leif Hjort, Peter Brehm, Michael Brodersen, Oliver Nyholm, Peter Knudsen, Rolf Nissen, Søren Hansen, Ulrik Marcher og senest Joachim Brandt Hansen.

Disse flotte resultater er nået gennem en flot indsats fra spillere og en god opbakning fra klubben, bestående i:
Aktivt at sikre Hillerød Golf Klubs høje sportslige niveau nu og i fremtiden, sidstnævnte i samarbejde med juniorudvalgets aktiviteter, samt at sikre et godt "elitemiljø" i klubben indenfor de af bestyrelsen fastsatte økonomiske rammer og afstukne principper. Aktivt at arbejde mod at udvikle landsholdsemner som gode repræsentanter for HGK og Dansk Golf i form af "hele" golfspillere, der i sidste ende kan blive gode professionelle golfspillere.

Senest har HGK indledt samarbejde med DGU om Talentarbejdet - et arbejde der ligeledes understøttes af Hillerød som Team Danmark eliteby.

Juniorafdelingen har sin egen hjemmeside - se link hertil

Ole Haag, forår 2016

Hillerød Golf Klub

Nysøgårdsvej 9, Ny Hammersholt
DK-3400 Hillerød
Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 4826 5046
sekretaer@hillerodgolf.dk
webmaster@hillerodgolf.dk

Åbningstider

Tirsdag til fredag: kl. 9.00 til 15.00
Lørdag: 9.30 til 13.30.
Telefontid: 9.30 til 13.30