Ægtepar/Sambo sæson 2016

Ægtepar/Sambo turneringen er en hyggelig golfturnering, der har været spillet siden 1984. Turneringen er en puljeturnering med 3-4 kampe, der spilles fra maj til september - med et finalearrangement på golfbanen samt en middag med festlige indslag og god mad en lørdag sidst i september. Flere detaljer nedenfor. Til højre Årets Ægtepar 2015 - Susanne og René Kjærsgaard-Nielsen. Foto: Ole Haag.

Man spiller oftest med nye par hvert år og formålet med turneringen er dermed at medvirke til at lette kontakten til andre medlemmer og fjerne eventuelle betænkeligheder ved at turde melde sig på en tid i Golfbox sammen med et andet ægtepar.

Turneringen spilles som Greensome Hulspil med handicap (Læs Turneringsbetingelserne):

  • Parrets samlede spillehandicap beregnes efter en forudbestemt model - se f.eks. denne tabel
  • Hvert hold har 2 drives på hvert hul  - herre/dame - hvorefter den bedste bold vælges til videre spil på hullet. Herefter spiller man skiftevis hvert andet slag.

Det siger sig selv, at man sagtens kan have fornøjelse af at spille lav- og højhandicap par mod hinanden, eftersom man "har slag på de andre eller skal give slag" efter banens handicapnøgle. Der er spændende og lærerigt og som nævnt i særdeleshed befordrende for at skabe nye bekendtskaber.

Skulle man tabe en kamp, vinder man i det mindste en præmie efterfølgende, eftersom vinderen af kampen skal give en øl/vand/vin efter kampen.

Vi har brug for at bevare dette arrangement i klubben, så I skulle tage og melde jer hvert år og dermed selv være med til at skabe nye forbindelser og hjælpe jer selv og nye medlemmer. I 2015 var vi 36 par, og vi vil gerne fortsætte med samme antal eller flere par i alle aldersgrupper fremover.

Hold øje med opslag og nyhedsmails i det tidlige forår og meld jer så omgående.

Årets turnering 2016

Turneringen afvikles i 2016 i perioden 21. maj til 25. september, hvor vi spiller en puljeopdelt kvalifikationsturnering med max 4 hold i hver pulje. Vi har en Startturnering lørdag den 21. maj og Finaleturnering lørdag den 1. oktober.

Tilmelding og betaling sker via Golfbox.

Sidste dag for tilmelding til Ægteparturneringen er den 7. maj 2016.

  • Turnerings- og puljeplanen offentliggøres senest den 14. maj via vores hjemmeside.
  • Tilmeldingsgebyret kr 150,- pr. par indbetales sammen med tilmeldingen i Golfbox.
  • Tilmelding til Startturneringen 21. maj 2016 – sker samtidig med tilmelding til hovedturneringen ved at svare bekræftende på det stillede spørgsmål.
  • Tilmelding og betaling til afslutningsfesten 1.10. senest søndag den 25. september via Golfbox. Mere herom senere.

Turneringsbetingelser er ophængt ved damernes omklædningsrum - eller kan downloades her.

Hillerød Golf Klub

Nysøgårdsvej 9, Ny Hammersholt
DK-3400 Hillerød
Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 4826 5046
sekretaer@hillerodgolf.dk
webmaster@hillerodgolf.dk

Åbningstider

Tirsdag til fredag: kl. 9.00 til 15.00
Lørdag: 9.30 til 13.30.
Telefontid: 9.30 til 13.30