Nicole vinder Symetra Tour Championship

nicole broch larsen1

Nicole vinder sin 4 sejr som professionel !

Nicole vandt i aftes - efter omspil, den sidste turnering i år på den Amerikanske Symatra Tour, der er niveauet lige under selv LPGA turen i USA, der er den højest rangerede Dame Tour i verden.

Nicole lagde ud med en runde 7 under par, og havde hun ikke fået bogey på sidste hul i den runde - havde det været hendes laveste runde nogensinde :-) og førte nu turneringen

Nicole holdt stilen og fokus i de følgende runder med meget solidt spil - og så er det afgørende om puttene falder i eller ej - og det gjorde de for det meste :-), men Ally Mcdonald fulgte med - og de var lige det meste af tiden fra 2 runde og frem, og med pars på de sidste 5 huller til dem begge, måtte der omspil til. I omspillet - som Nicole faktisk også har været i en gang før - i sin anden Turnering i april på Symatra Touren, vandt hun denne gang med en flot birdie, efter at en 4 meter blev holet :-)

Sejren betyder at Nicole kravler ind i top 25 på Symatra Tourens Order of Merit (de 10 bedste her kommer direkte ind på LPGA i 2017), og dermed at hun er direkte kvalificeret til Final Stage, om at komme til at spille på LPGA touren i 2017, som spilles fra 30/11 til 4/12 på Daytona Beach. Det var ellers var meningen at hun også skulle spille i den kommende uge i Florida, hvor 2'nd stage afvikles, men det slipper hun for - og caddien - Ronni Christensen kan så vende hjem igen - for han sad i flyet på vej derover da hun vandt! (nr. 2 var ikke nok til at undgå 2'nd stage). På Final stage spilles der om 20 kort til næste års LPGA Tour, og der er ca. 150 til start. Final stage spilles over 5 runder - med cut efter 4, og de 20 kort tildeles efter placering - så jo højere oppe - jo bedre chancer for at komme ind i turneringerne til næste år.

Nicole har i denne uge boet hos den legendariske Svensker Helen Alfredsson, med på billedet, som også deler sine erfaringer og sparer med Nicole.

Nicole bliver i Florida nogle dage og træner og så er det hjem at lade op, udover en enkelt turnering på Damernes Europa Tour i Abu Dhabi fra 2-5/11.

HGK ønsker sin gode ambassadør stort tillykke.
 
 

Hillerød Golf Klub

Nysøgårdsvej 9, Ny Hammersholt
DK-3400 Hillerød
Danmark

Kontakt os

Telefon: +45 4826 5046
sekretaer@hillerodgolf.dk
webmaster@hillerodgolf.dk

Åbningstider

Tirsdag til fredag: kl. 9.00 til 15.00
Lørdag: 9.30 til 13.30.
Telefontid: 9.30 til 13.30