ÅRSBERETNING 2017

Kommer snart…

ÅRSBERETNING 2016

Vi kan i juniorafdelingen se tilbage på endnu et godt år i Hillerød Golf Klub. Det har været mange flotte individuelle turneringsresultater, Nye tiltag for de små juniorer og en ny spiller på landsholdet.
Vi har i år forsøgt os med mentorer til juniorerne mandag og onsdag. Det har været en succes og en stor fornøjelse, som vi vil bringe med ind i det nye år. Vi har trænet i stationer, spillet spil på par tre banen og spillet golfrundbold. Trænet regler og etik. Vi har haft et sommersæson afslutningsarrangement, som bestod af træning, burger sammen med familien og mentorer. En sommerlejr som også fik hjælp af mentorer og til sidst en sæsonafslutning med konkurrencer indendørs, med præmieuddeling og pandekager med is. Mange nye tiltag som vi vil gentage i det nye år, samt et par nye.
Vi er meget glade for den store indsats vores mentorer har ydes gennem sæsonen og håber at flere er klar til sæson 2017 da dette er en meget vigtig del af at få flere unge ind i golfsporten.
Klubmestre
Weekenden d. 20 og 21 august afholdte vi klubmesterskaberne i Hillerød Golf Klub. Som noget nyt havde vi i år valgt at holde junior- og seniorklubmesterskaberne samme dag hvilket gav mange gode kampe spillerne imellem. Tilykke til de nye klubmesterskaber.
Juniorklubmester Drenge             Jonas Lykke
Juniorklubmester Piger                Sarah Skovgaad
Juniorklubmester Hulspil 2017   Jonas Lykke
Fie på landsholdet
I slutningen af sæsonen fik vi den glædelige nyhed at Fie Olsen var blevet udtaget til landsholdets pigetrup. Fie bliver den femte Hillerød spiller på landsholdet som tæller Nicole Broch Larsen, Joachim Hansen, Morten Toft og Line Toft så Hillerød Golf Klub er godt repræsenteret i dansk elite golf hvilket vi alle kan være stolte af.
Fie er blevet udtaget på baggrund af de mange flotte resultater hun har lavet i sæson 2016. Resultater som blandt andet sejre ved Hillerød Pokalen, DGU elite tour og imponerende syv top 5 placeringer giver et indblik i Fies meget stabile spil gennem hele sæsonen. Fie endt på en samlet 7. plads på santanders juniorrangliste fem pladser efter hendes holdkammerat Line Toft som sluttede på en flot 2. plads. Det er en fornøjelse at følge vores dygtige pige spiller og vi kan glæde os over at vi lige nu har flere dygtige piger klar i kulissen som de næste par år forhåbentlig vil kunne konkurer med Fie og Line.
HGK Juniortour
Ved årsafslutningen havde vi traditionen tro overrækkelse af årspokaler for HGK juniortour (torsdagsmatch) Stort tillykke til vinderne og på gensyn I sæson 2017 hvor vi har store planer for HGK Juniortour. Vi har et ønske om at få flere af vores junior spillere til at deltage i turneringen og der vil især på par 3 banen blive gjort en stor indsats.
Række A – 1.Wille Frederik Lynge        2.Wille Mathias Lynge                3.Melberg Marcus Gyldendal
Række B – 1. Winkel Victor Gregers    2.Bülow Mathias Blauenfeldt    3.Madsen Maria Nøhr
Række C – 1.Winkel Victor Gregers     2.Fredheim Carl Oscar               3.Nielskov Viggo McCluskey
Åretsjunior
Jonas Lykke blive den glade modtager af åretsjunior pokalen 2016. Jonas har haft en fantastisk sæson med sejre i Nike Kokkedal open, Sportsjournalisterne, Gilleleje Junior Cup, Rungsted Junior Cup og seks top fem placeringer. Men den største årsag til at han blev åretsjunior er hans enorme lyst til at træne i alt slags vejr og hans kammeratskab til de andre juniorer i klubben.
Afslutningsfest
Som noget nyt sluttede vi sæsonen af med Nicoles afslutningsfest. Nicole Havde inviteret alle klubbens juniorer til fest med god mad, tryllekunstner, musik og hyggeligt samværd. Det var en super hyggelig aften hvor juniorerne fik skabt gode relationer på tværs af alder og niveau. Det har været Nicoles ønske at give noget tilbage til Hillerød Golf Klubs som tak for den støtte hun har fået gennem årene. Stor tak til Nicole bedre repræsentant for Hillerød Golf Klub kan man ikke få.
Vi glæder os allerede til sæson 2017 hvor mange nye initiativer vil se dagens lys.